AUTO REPARATIE


Om te voorkomen dat je auto je ineens in de steek laat, is onderhoud erg belangrijk. Het is verleidelijk om op onderhoudskosten te besparen, maar soms is een reparatie uit de weg gaan eerder duurkoop dan goedkoop. Je auto voordelig laten repareren?

Auto ReparatieAuto Reparatie

Noodzakelijke auto reparaties

De onderdelen van je auto zijn aan slijtage onderhevig. De gemaakte kilometers en je rijstijl hebben hier veel invloed op, maar dat er soms onderdelen reparatie nodig hebben, kun je niet voorkomen. Er is wel een verschil tussen preventieve auto reparatie en reparaties die noodzakelijk zijn. Zo kan een velgen reparatie misschien nog even uitgesteld worden maar is een reparatie aan de motor van je voertuig een ingreep waar je maar beter niet op kunt besparen. Sommige slijtage onderdelen zullen namelijk vervolgschade en hoge kosten met zich meebrengen wanneer je geen reparatie laat uitvoeren. Los van noodzakelijke auto reparaties zijn er ook preventieve auto reparaties.

Preventieve auto reparaties

Naast noodzakelijke reparaties kun je je auto ook preventief laten repareren om ongemak in de toekomst te voorkomen. Ongemak staat hierbij niet gelijk aan dure vervolgschade, maar heeft betrekking op slijtage onderdelen die wellicht in de toekomst meer geluid kunnen gaan maken of minder goed kunnen gaan functioneren zonder dat dit de verkeersveiligheid in gevaar brengt. Dit hoeft dus nog niet op korte termijn gerepareerd of vervangen worden. Boegie Carcenter maakt aan de hand van auto onderhoud een onderhoudsplan op maat aan; zo ben je op de hoogte van noodzakelijke reparaties maar weet je ook welke reparatie nog even uitgesteld kan worden.

Onvoorziene auto reparaties

De meeste slijtage onderdelen hebben om de zoveel tijd een reparatie nodig. Zo kan de koppeling van een moderne auto wel 200.000 kilometer meegaan en heeft de distributieriem gemiddeld een levensduur van ongeveer 100.000 kilometer. Het kan natuurlijk ook gebeuren dat je auto door een ongeluk schade oploopt en daarom reparatie nodig heeft, of dat je rijstijl ervoor zorgt dat onderdelen sneller slijten en reparaties daarom vaker uitgevoerd moeten worden. Onder auto service vallen reparaties aan de auto na schade, preventieve auto reparaties en noodzakelijke reparaties aan slijtage onderdelen.

Je auto vakkundig laten repareren bij Boegie Carcenter

Bij Boegie Carcenter is je auto in goede handen. Wanneer onze monteurs je auto repareren worden onderdelen vervangen met onderdelen van originele kwaliteit. Om deze reden kunnen wij onze klanten dan ook 12 maanden garantie geven op zowel reparaties als op de onderdelen. Onze monteurs worden regelmatig professioneel bijgetraind om op de hoogte te zijn van de laatste auto reparatietechnieken. Daarnaast werken wij met vaste prijzen, waardoor je altijd meteen weet wat een reparatie kost.

Heb je een vraag over een bepaalde reparatie, wil je een controle afspraak maken of je auto APK laten keuren? Neem contact met ons op, dan helpen wij je weer op weg.
Romano P
Romano P
2021-01-28
Geweldig geholpen door deze jongens! Mijn banden waren niet goed gemonteerd door een andere garage in Spijkenisse en dat hebben hun gelijk opgemerkt en verholpen. Ook zetten hun de alloygators perfect op de velg en werden mijn velgen zelfs gratis schoongemaakt in de speciale velgen wasmachine. Ik kreeg ook wat korting van de jongens 👍🏽 top garage!
Paula Molina
Paula Molina
2021-01-18
mijn auto was bij een andere garage helemaal afgeschreven (of moest belachelijk veel geld neerleggen) en zijn we toch voor een second opinion gaan kijken, en bij Boegie was hij binnen 1 avond gerepareerd. zo ontzettend blij mee en heel vriendelijk! 100% aanrader
Patrick Leeflang
Patrick Leeflang
2021-01-14
Wat een topbedrijf en topgasten die daar werken. Gisteren langsgeweest voor een offerte, die was goed en ze hadden gelijk tijd en leenvelgen om thuis te komen. zou eigenlijk 2 dagen duren maar, was de volgende dag al klaar. resultaat echt als nieuw! En tijdens het wachten een bakkie koffie en een heerlijk broodje gekregen van de jongens. Ik weet waar ik nu voortaan naar toe zal gaan. Nogmaals bedankt mannen.
Dylan H
Dylan H
2021-01-09
Velg kapot gereden en wilde hem snel gemaakt hebben, niet alleen was de velg binnen dezelfde dag gerepareerd, hij zag er splinter nieuw uit. Echt een aanrader als je wat voor je velgen nodig hebt en vriendelijke mensen.
Nick van der wijk
Nick van der wijk
2020-12-21
Goede service en netjes en snel geholpen velg is netjes gerepareerd!
Lloyd van den Ende
Lloyd van den Ende
2020-12-09
Ontzettend goede ervaring met Boegie carcenter. Begin van de week banden telefonisch besteld, om ze op vrijdag te laten monteren. Prijs afgesproken en alles. Vrijdag bleken helaas de verkeerde banden geleverd. Maar de mannen van Boegie carcenter regelden met spoed banden, omdat ik ze echt nodig had. Dezelfde dag alles gemonteerd voor de afgesproken prijs. Vakmanschap en service staan hier hoog in het vaandel. Vanaf nu m'n vaste adresje voor autobanden!
Soheil md
Soheil md
2020-11-10
Vandaag met mijn Ford focus bij Boegie bandencenter geweesd omdat een andere garage mijn banden niet kon balanceren en mij verteld had dat de velgen krom waren. Eens aangekomen moest ik even wachten tot ik aan de beurt was. Er werd mij meerdere keren koffie aangeboden. Toen ik aan debeurt was werd ik bij geroepen zo dat ik mee kon kijken. Alles werd mij netjes uitgelegd. Bleek dat de voroge garage de auto gewoon noet goed balanceerd had en er niks miss was met mijn velgen. 2 banden werden gebalanceerd. Alles 4 banden werden gecontroleerd op banadenspanning en alle 4 met moment sleutel na gelopen. Top service en heel aardig eigenaar. Ik woon niet in de beurt, maar ze hebben mij als klant bij.
-*L E M O N S H A R K Y*-
-*L E M O N S H A R K Y*-
2020-11-09
Goeie service en onderhoud en advies Toppers zijn het
Jermain P
Jermain P
2020-10-23
Via via bij Boegie Car Center beland voor mijn BMW 328GT met een uitlijn probleem. Mijn vertrouwen in garages en de online reviews was ik ondertussen volledig kwijt. Maar Boegie Carcenter heeft bewezen dat integriteit en vakman schap nog bestaat. Top bedrijf met een top eigenaar. Een ander bedrijf vroeg 550 euro voor problemen tijdens het uitlijnen. Boegie zei al gelijk dat dit geldklopperij was. Hij is rustig aan de slag gegaan met mijn auto en de prijs voor het uitlijnen was vooraf besproken, € 65,-. Uiteindelijk is hij 3 uur ermee bezig geweest om alles gangbaar te maken. Ik mocht ook meekijken en hij heeft mij die dag aardig wat geleerd. Einde van de rit hoefde ik ook alleen maar € 65,- te betalen ondanks de extra uren. Eén en al lof voor Boegie Car Center. Kennis, gastvrij en betrouwbaar. Mensen van de oude stempel die zich primair bekommeren op hun naam en de geleverde vakmanschap. Als ik in de buurt ben kom ik zeker even langs, is het niet voor de koffie dan wel voor de mooie verhalen.