AUTO REPARATIE


Om te voorkomen dat je auto je ineens in de steek laat, is onderhoud erg belangrijk. Het is verleidelijk om op onderhoudskosten te besparen, maar soms is een reparatie uit de weg gaan eerder duurkoop dan goedkoop. Je auto voordelig laten repareren?

Auto ReparatieAuto Reparatie

Noodzakelijke auto reparaties

De onderdelen van je auto zijn aan slijtage onderhevig. De gemaakte kilometers en je rijstijl hebben hier veel invloed op, maar dat er soms onderdelen reparatie nodig hebben, kun je niet voorkomen. Er is wel een verschil tussen preventieve auto reparatie en reparaties die noodzakelijk zijn. Zo kan een velgen reparatie misschien nog even uitgesteld worden maar is een reparatie aan de motor van je voertuig een ingreep waar je maar beter niet op kunt besparen. Sommige slijtage onderdelen zullen namelijk vervolgschade en hoge kosten met zich meebrengen wanneer je geen reparatie laat uitvoeren. Los van noodzakelijke auto reparaties zijn er ook preventieve auto reparaties.

Preventieve auto reparaties

Naast noodzakelijke reparaties kun je je auto ook preventief laten repareren om ongemak in de toekomst te voorkomen. Ongemak staat hierbij niet gelijk aan dure vervolgschade, maar heeft betrekking op slijtage onderdelen die wellicht in de toekomst meer geluid kunnen gaan maken of minder goed kunnen gaan functioneren zonder dat dit de verkeersveiligheid in gevaar brengt. Dit hoeft dus nog niet op korte termijn gerepareerd of vervangen worden. Boegie Carcenter maakt aan de hand van auto onderhoud een onderhoudsplan op maat aan; zo ben je op de hoogte van noodzakelijke reparaties maar weet je ook welke reparatie nog even uitgesteld kan worden.

Onvoorziene auto reparaties

De meeste slijtage onderdelen hebben om de zoveel tijd een reparatie nodig. Zo kan de koppeling van een moderne auto wel 200.000 kilometer meegaan en heeft de distributieriem gemiddeld een levensduur van ongeveer 100.000 kilometer. Het kan natuurlijk ook gebeuren dat je auto door een ongeluk schade oploopt en daarom reparatie nodig heeft, of dat je rijstijl ervoor zorgt dat onderdelen sneller slijten en reparaties daarom vaker uitgevoerd moeten worden. Onder auto service vallen reparaties aan de auto na schade, preventieve auto reparaties en noodzakelijke reparaties aan slijtage onderdelen.

Je auto vakkundig laten repareren bij Boegie Carcenter

Bij Boegie Carcenter is je auto in goede handen. Wanneer onze monteurs je auto repareren worden onderdelen vervangen met onderdelen van originele kwaliteit. Om deze reden kunnen wij onze klanten dan ook 12 maanden garantie geven op zowel reparaties als op de onderdelen. Onze monteurs worden regelmatig professioneel bijgetraind om op de hoogte te zijn van de laatste auto reparatietechnieken. Daarnaast werken wij met vaste prijzen, waardoor je altijd meteen weet wat een reparatie kost.

Heb je een vraag over een bepaalde reparatie, wil je een controle afspraak maken of je auto APK laten keuren? Neem contact met ons op, dan helpen wij je weer op weg.
Ashton18 Chauthi
Ashton18 Chauthi
2023-11-15
Echt topservice! Gisteren contact gehad en vandaag geholpen! Velgen weer als nieuw.
Yeana
Yeana
2023-11-02
Heren van boegie carcenter respect voor de kwaliteit van jullie diensten
Bert van der Star
Bert van der Star
2023-11-01
Goede service voor spoed altijd plaats en eerlijke prijs 👍
Fawaz Youzbashi
Fawaz Youzbashi
2023-10-30
اوناس طيبون ولديهم خبرة جيدة يعملون بجد وذو خبرة في عالم السيارات
Kevin van Ee
Kevin van Ee
2023-10-29
Stoeprandje geraakt met mijn Hyundai Ioniq 6🥲 Gelukkig binnen 2 uurtjes mijn velg weer helemaal als nieuw, dankzij Boegie💯
Kevin Jacobs
Kevin Jacobs
2023-10-27
Goeie garage heel snel geholpen en voor een goede prijs ik had schade aan me velg en binnen 1 werkdag gespoten en gerepareerd echt een eerlijke top garage
Nelson Vieira
Nelson Vieira
2023-10-26
2e keer hier geweest voor reparatie. - vakkundig - snel - klantvriendelijk De sterren liegen er niet om! Vriendelijk geholpen door sjeffie. Toppers
Zaid Tallagui
Zaid Tallagui
2023-10-19
Goede en eerlijke vakmanschap, nooit maar ook nooit ontevreden weg gereden.