BANDEN OPSLAG


Geen ruimte, maar wel veilig op weg? Dan is het bandenhotel iets voor u! Niet alleen slaan we uw banden veilig en droog op, maar naast bandenopslag kunnen we natuurlijk ook meteen uw bandenwissel verzorgen!

Sla uw banden op bij Boegie Carcenter

Heeft u geen ruimte voor de bandenopslag bij u thuis? Of vindt u het teveel werk om uw banden heen en weer te slepen? Geen enkel probleem! Wij bieden u de mogelijkheid om uw banden veilig bij ons op te slaan. Dit gebeurt direct op onze vestiging in Rotterdam. Wanneer u de banden nodig heeft, dan hebben wij ze dus direct voor u bij de hand.

Bandenhotel

Uw banden liggen bij ons opgeslagen in het speciaal daarvoor ingerichte bandenhotel. De temperatuur en de vochtigheidsgraad zijn daar vrijwel constant en er is weinig verlichting. Ook is de ruimte volledig afgeschermd, zodat de zon geen kans krijgt om er naar binnen te schijnen. UV stralen kunnen zo het rubber in uw band niet verouderen, waardoor de band langer mee gaat en de eigenschappen van de band langer behouden blijven. Daarnaast zijn uw banden bij ons uiteraard verzekerd tegen diefstal en brand.

Wat kost de bandenopslag bij Boegie Carcenter?

De opslag voor uw banden wordt bij ons per seizoen berekend. Voor het opslaan van uw banden in ons bandenhotel berekenen wij € 25,00 per seizoen, per 4 banden. Wij gaan ervan uit dat u twee keer per jaar uw banden om komt wisselen. Van zomer- naar winterbanden en andersom. De kosten bedragen dus € 50,00 per jaar voor de opslag. Dit is een zeer scherp tarief wat wij u aan kunnen bieden! Komt u gerust even langs op onze vestiging voor meer informatie.

De voordelen van uw bandenopslag bij Boegie Carcenter op een rijtje

Voor een optimale veiligheid voeren we een optische controle uit wanneer u bij ons bent voor een bandenwissel. Op die manier zal het opvallen wanneer banden aan vervanging toe zijn, bijvoorbeeld vanwege slijtage of uitdroging. Zo werken we samen aan veiligheid op de weg!

Thuis liggen er geen banden in de weg
Geen gesleep en gesjouw meer met uw banden
Uw banden liggen altijd klaar voor montage op de dag en tijdstip van uw keuze
De banden zijn verzekerd tegen diefstal en brand
Het klimaat en de omstandigheden zijn perfect voor uw banden

Bandenopslag iets voor u?

Wilt u uw banden veilig en droog op laten slaan? Neem dan contact met ons op.
Ashton18 Chauthi
Ashton18 Chauthi
2023-11-15
Echt topservice! Gisteren contact gehad en vandaag geholpen! Velgen weer als nieuw.
Yeana
Yeana
2023-11-02
Heren van boegie carcenter respect voor de kwaliteit van jullie diensten
Bert van der Star
Bert van der Star
2023-11-01
Goede service voor spoed altijd plaats en eerlijke prijs 👍
Fawaz Youzbashi
Fawaz Youzbashi
2023-10-30
اوناس طيبون ولديهم خبرة جيدة يعملون بجد وذو خبرة في عالم السيارات
Kevin van Ee
Kevin van Ee
2023-10-29
Stoeprandje geraakt met mijn Hyundai Ioniq 6🥲 Gelukkig binnen 2 uurtjes mijn velg weer helemaal als nieuw, dankzij Boegie💯
Kevin Jacobs
Kevin Jacobs
2023-10-27
Goeie garage heel snel geholpen en voor een goede prijs ik had schade aan me velg en binnen 1 werkdag gespoten en gerepareerd echt een eerlijke top garage
Nelson Vieira
Nelson Vieira
2023-10-26
2e keer hier geweest voor reparatie. - vakkundig - snel - klantvriendelijk De sterren liegen er niet om! Vriendelijk geholpen door sjeffie. Toppers
Zaid Tallagui
Zaid Tallagui
2023-10-19
Goede en eerlijke vakmanschap, nooit maar ook nooit ontevreden weg gereden.