BANDEN OPSLAG


Geen ruimte, maar wel veilig op weg? Dan is het bandenhotel iets voor u! Niet alleen slaan we uw banden veilig en droog op, maar naast bandenopslag kunnen we natuurlijk ook meteen uw bandenwissel verzorgen!

Sla uw banden op bij Boegie Carcenter

Heeft u geen ruimte voor de bandenopslag bij u thuis? Of vindt u het teveel werk om uw banden heen en weer te slepen? Geen enkel probleem! Wij bieden u de mogelijkheid om uw banden veilig bij ons op te slaan. Dit gebeurt direct op onze vestiging in Rotterdam. Wanneer u de banden nodig heeft, dan hebben wij ze dus direct voor u bij de hand.

Bandenhotel

Uw banden liggen bij ons opgeslagen in het speciaal daarvoor ingerichte bandenhotel. De temperatuur en de vochtigheidsgraad zijn daar vrijwel constant en er is weinig verlichting. Ook is de ruimte volledig afgeschermd, zodat de zon geen kans krijgt om er naar binnen te schijnen. UV stralen kunnen zo het rubber in uw band niet verouderen, waardoor de band langer mee gaat en de eigenschappen van de band langer behouden blijven. Daarnaast zijn uw banden bij ons uiteraard verzekerd tegen diefstal en brand.

Wat kost de bandenopslag bij Boegie Carcenter?

De opslag voor uw banden wordt bij ons per seizoen berekend. Voor het opslaan van uw banden in ons bandenhotel berekenen wij € 25,00 per seizoen, per 4 banden. Wij gaan ervan uit dat u twee keer per jaar uw banden om komt wisselen. Van zomer- naar winterbanden en andersom. De kosten bedragen dus € 50,00 per jaar voor de opslag. Dit is een zeer scherp tarief wat wij u aan kunnen bieden! Komt u gerust even langs op onze vestiging voor meer informatie.

De voordelen van uw bandenopslag bij Boegie Carcenter op een rijtje

Voor een optimale veiligheid voeren we een optische controle uit wanneer u bij ons bent voor een bandenwissel. Op die manier zal het opvallen wanneer banden aan vervanging toe zijn, bijvoorbeeld vanwege slijtage of uitdroging. Zo werken we samen aan veiligheid op de weg!

Thuis liggen er geen banden in de weg
Geen gesleep en gesjouw meer met uw banden
Uw banden liggen altijd klaar voor montage op de dag en tijdstip van uw keuze
De banden zijn verzekerd tegen diefstal en brand
Het klimaat en de omstandigheden zijn perfect voor uw banden

Bandenopslag iets voor u?

Wilt u uw banden veilig en droog op laten slaan? Neem dan contact met ons op.
Romano P
Romano P
2021-01-28
Geweldig geholpen door deze jongens! Mijn banden waren niet goed gemonteerd door een andere garage in Spijkenisse en dat hebben hun gelijk opgemerkt en verholpen. Ook zetten hun de alloygators perfect op de velg en werden mijn velgen zelfs gratis schoongemaakt in de speciale velgen wasmachine. Ik kreeg ook wat korting van de jongens 👍🏽 top garage!
Paula Molina
Paula Molina
2021-01-18
mijn auto was bij een andere garage helemaal afgeschreven (of moest belachelijk veel geld neerleggen) en zijn we toch voor een second opinion gaan kijken, en bij Boegie was hij binnen 1 avond gerepareerd. zo ontzettend blij mee en heel vriendelijk! 100% aanrader
Patrick Leeflang
Patrick Leeflang
2021-01-14
Wat een topbedrijf en topgasten die daar werken. Gisteren langsgeweest voor een offerte, die was goed en ze hadden gelijk tijd en leenvelgen om thuis te komen. zou eigenlijk 2 dagen duren maar, was de volgende dag al klaar. resultaat echt als nieuw! En tijdens het wachten een bakkie koffie en een heerlijk broodje gekregen van de jongens. Ik weet waar ik nu voortaan naar toe zal gaan. Nogmaals bedankt mannen.
Dylan H
Dylan H
2021-01-09
Velg kapot gereden en wilde hem snel gemaakt hebben, niet alleen was de velg binnen dezelfde dag gerepareerd, hij zag er splinter nieuw uit. Echt een aanrader als je wat voor je velgen nodig hebt en vriendelijke mensen.
Nick van der wijk
Nick van der wijk
2020-12-21
Goede service en netjes en snel geholpen velg is netjes gerepareerd!
Lloyd van den Ende
Lloyd van den Ende
2020-12-09
Ontzettend goede ervaring met Boegie carcenter. Begin van de week banden telefonisch besteld, om ze op vrijdag te laten monteren. Prijs afgesproken en alles. Vrijdag bleken helaas de verkeerde banden geleverd. Maar de mannen van Boegie carcenter regelden met spoed banden, omdat ik ze echt nodig had. Dezelfde dag alles gemonteerd voor de afgesproken prijs. Vakmanschap en service staan hier hoog in het vaandel. Vanaf nu m'n vaste adresje voor autobanden!
Soheil md
Soheil md
2020-11-10
Vandaag met mijn Ford focus bij Boegie bandencenter geweesd omdat een andere garage mijn banden niet kon balanceren en mij verteld had dat de velgen krom waren. Eens aangekomen moest ik even wachten tot ik aan de beurt was. Er werd mij meerdere keren koffie aangeboden. Toen ik aan debeurt was werd ik bij geroepen zo dat ik mee kon kijken. Alles werd mij netjes uitgelegd. Bleek dat de voroge garage de auto gewoon noet goed balanceerd had en er niks miss was met mijn velgen. 2 banden werden gebalanceerd. Alles 4 banden werden gecontroleerd op banadenspanning en alle 4 met moment sleutel na gelopen. Top service en heel aardig eigenaar. Ik woon niet in de beurt, maar ze hebben mij als klant bij.
-*L E M O N S H A R K Y*-
-*L E M O N S H A R K Y*-
2020-11-09
Goeie service en onderhoud en advies Toppers zijn het
Jermain P
Jermain P
2020-10-23
Via via bij Boegie Car Center beland voor mijn BMW 328GT met een uitlijn probleem. Mijn vertrouwen in garages en de online reviews was ik ondertussen volledig kwijt. Maar Boegie Carcenter heeft bewezen dat integriteit en vakman schap nog bestaat. Top bedrijf met een top eigenaar. Een ander bedrijf vroeg 550 euro voor problemen tijdens het uitlijnen. Boegie zei al gelijk dat dit geldklopperij was. Hij is rustig aan de slag gegaan met mijn auto en de prijs voor het uitlijnen was vooraf besproken, € 65,-. Uiteindelijk is hij 3 uur ermee bezig geweest om alles gangbaar te maken. Ik mocht ook meekijken en hij heeft mij die dag aardig wat geleerd. Einde van de rit hoefde ik ook alleen maar € 65,- te betalen ondanks de extra uren. Eén en al lof voor Boegie Car Center. Kennis, gastvrij en betrouwbaar. Mensen van de oude stempel die zich primair bekommeren op hun naam en de geleverde vakmanschap. Als ik in de buurt ben kom ik zeker even langs, is het niet voor de koffie dan wel voor de mooie verhalen.