BANDEN SERVICE


Je banden wil je natuurlijk in topconditie houden, ze zorgen ervoor dat je veilig op je bestemming aankomt. Dit doe je door je banden het juiste onderhoud te geven. Je rijdt dan niet alleen veiliger en comfortabeler, maar je bespaart er ook een hoop geld mee, omdat je minder snel aan nieuwe banden toe bent.

Bandenservices en -onderhoud

Je banden wil je natuurlijk in topconditie houden, dit doe je door ze het juiste onderhoud te geven. Een goed onderhouden band versterkt je veiligheid en rijcomfort. De conditie van je banden levert een besparing op brandstof kosten en geeft je langer plezier van je investering, omdat je minder snel je banden hoeft te vervangen. Verder kan bij bij Boegie Carcenter terecht voor banden wissels, reparaties en opslag van je zomer- of winterbanden.

Bandenspanning

De bandenspanning is een belangrijk en eenvoudig stukje onderhoud, dat je zelf kan uitvoeren. Het regelmatig controleren van je bandenspanning houdt je banden op spanning en zorgt dat ze minder snel slijten, je hebt minder kans op een klapband en je zal minder brandstof verbruiken. Je kan ook kiezen om je banden te vullen met stikstof, zo blijven je banden langer op spanning.

Veranderingen in weg- of stuurgedrag

Heb je het idee dat je auto anders reageert op de weg of tijdens het sturen, kom dan even bij Boegie Carcenter langs. Vaak zijn de klachten eenvoudig te verhelpen. Zo kan het trillen van je stuur op hogere snelheden worden verholpen door het laten uitbalanceren van je banden. Trekt je voortuig naar een kant, dan kan dit worden verholpen door je banden te laten uitlijnen. Klein onderhoud vergroot zo je rijplezier door deze even langs te komen bij Boegie Carcenter.

Banden balanceren

Een trillend stuur of dashboard is een teken dat je banden niet goed zijn uitgebalanceerd. Door het balanceren van je banden, heffen onze experts de onbalans op. Na balanceren rijd je prettiger, veiliger en heb je minder kosten die worden veroorzaakt door bandenslijtage. Je wielen balanceren doen we standaard bij elke bandenwissel waarbij je banden nog op de velg gemonteerd moeten worden.

Auto uitlijnen

Om je banden op topniveau te houden en veilig te rijden, is het belangrijk om je voertuig regelmatig te laten uitlijnen. Met een uitlijning heffen onze experts afwijkingen in de wielstanden op. Deze krijg je als je bijvoorbeeld een stoeprand raakt, over een grote steen of door een gat in de weg rijdt of een aanrijding krijgt.

Verleng het leven van je banden

De wielen van je auto zijn onder een bepaalde hoek onder de auto geplaatst om ervoor te zorgen dat de auto een optimale wegligging heeft en onderdelen niet onnodig slijten. Wanneer er afwijkingen ontstaan in deze wielstand slijten je banden onregelmatig, waardoor ze minder lang meegaan en je dus eerder je banden moet vervangen. Door regelmatig je auto uit te laten lijnen, of in ieder geval te laten checken of dit nodig is, kun je dus honderden euro’s aan onnodige kosten besparen.

Autoband repareren

Ook voor bandenreparatie ben je bij Boegie Carcenter aan het juiste adres. Een lekke band is niet moeilijk te ontdekken. Je auto begint naar één kant te trekken en het is duidelijk zichtbaar dat er minder lucht in de band zit. Wij kunnen bijna elke lekke band repareren en daarbij balanceren wij hem ook meteen en krijgt je band een nieuw rubberventiel. Snel en vakkundig, zodat je zo weer op weg bent.
Romano P
Romano P
2021-01-28
Geweldig geholpen door deze jongens! Mijn banden waren niet goed gemonteerd door een andere garage in Spijkenisse en dat hebben hun gelijk opgemerkt en verholpen. Ook zetten hun de alloygators perfect op de velg en werden mijn velgen zelfs gratis schoongemaakt in de speciale velgen wasmachine. Ik kreeg ook wat korting van de jongens 👍🏽 top garage!
Paula Molina
Paula Molina
2021-01-18
mijn auto was bij een andere garage helemaal afgeschreven (of moest belachelijk veel geld neerleggen) en zijn we toch voor een second opinion gaan kijken, en bij Boegie was hij binnen 1 avond gerepareerd. zo ontzettend blij mee en heel vriendelijk! 100% aanrader
Patrick Leeflang
Patrick Leeflang
2021-01-14
Wat een topbedrijf en topgasten die daar werken. Gisteren langsgeweest voor een offerte, die was goed en ze hadden gelijk tijd en leenvelgen om thuis te komen. zou eigenlijk 2 dagen duren maar, was de volgende dag al klaar. resultaat echt als nieuw! En tijdens het wachten een bakkie koffie en een heerlijk broodje gekregen van de jongens. Ik weet waar ik nu voortaan naar toe zal gaan. Nogmaals bedankt mannen.
Dylan H
Dylan H
2021-01-09
Velg kapot gereden en wilde hem snel gemaakt hebben, niet alleen was de velg binnen dezelfde dag gerepareerd, hij zag er splinter nieuw uit. Echt een aanrader als je wat voor je velgen nodig hebt en vriendelijke mensen.
Nick van der wijk
Nick van der wijk
2020-12-21
Goede service en netjes en snel geholpen velg is netjes gerepareerd!
Lloyd van den Ende
Lloyd van den Ende
2020-12-09
Ontzettend goede ervaring met Boegie carcenter. Begin van de week banden telefonisch besteld, om ze op vrijdag te laten monteren. Prijs afgesproken en alles. Vrijdag bleken helaas de verkeerde banden geleverd. Maar de mannen van Boegie carcenter regelden met spoed banden, omdat ik ze echt nodig had. Dezelfde dag alles gemonteerd voor de afgesproken prijs. Vakmanschap en service staan hier hoog in het vaandel. Vanaf nu m'n vaste adresje voor autobanden!
Soheil md
Soheil md
2020-11-10
Vandaag met mijn Ford focus bij Boegie bandencenter geweesd omdat een andere garage mijn banden niet kon balanceren en mij verteld had dat de velgen krom waren. Eens aangekomen moest ik even wachten tot ik aan de beurt was. Er werd mij meerdere keren koffie aangeboden. Toen ik aan debeurt was werd ik bij geroepen zo dat ik mee kon kijken. Alles werd mij netjes uitgelegd. Bleek dat de voroge garage de auto gewoon noet goed balanceerd had en er niks miss was met mijn velgen. 2 banden werden gebalanceerd. Alles 4 banden werden gecontroleerd op banadenspanning en alle 4 met moment sleutel na gelopen. Top service en heel aardig eigenaar. Ik woon niet in de beurt, maar ze hebben mij als klant bij.
-*L E M O N S H A R K Y*-
-*L E M O N S H A R K Y*-
2020-11-09
Goeie service en onderhoud en advies Toppers zijn het
Jermain P
Jermain P
2020-10-23
Via via bij Boegie Car Center beland voor mijn BMW 328GT met een uitlijn probleem. Mijn vertrouwen in garages en de online reviews was ik ondertussen volledig kwijt. Maar Boegie Carcenter heeft bewezen dat integriteit en vakman schap nog bestaat. Top bedrijf met een top eigenaar. Een ander bedrijf vroeg 550 euro voor problemen tijdens het uitlijnen. Boegie zei al gelijk dat dit geldklopperij was. Hij is rustig aan de slag gegaan met mijn auto en de prijs voor het uitlijnen was vooraf besproken, € 65,-. Uiteindelijk is hij 3 uur ermee bezig geweest om alles gangbaar te maken. Ik mocht ook meekijken en hij heeft mij die dag aardig wat geleerd. Einde van de rit hoefde ik ook alleen maar € 65,- te betalen ondanks de extra uren. Eén en al lof voor Boegie Car Center. Kennis, gastvrij en betrouwbaar. Mensen van de oude stempel die zich primair bekommeren op hun naam en de geleverde vakmanschap. Als ik in de buurt ben kom ik zeker even langs, is het niet voor de koffie dan wel voor de mooie verhalen.