BANDEN SERVICE


Je banden wil je natuurlijk in topconditie houden, ze zorgen ervoor dat je veilig op je bestemming aankomt. Dit doe je door je banden het juiste onderhoud te geven. Je rijdt dan niet alleen veiliger en comfortabeler, maar je bespaart er ook een hoop geld mee, omdat je minder snel aan nieuwe banden toe bent.

Bandenservices en -onderhoud

Je banden wil je natuurlijk in topconditie houden, dit doe je door ze het juiste onderhoud te geven. Een goed onderhouden band versterkt je veiligheid en rijcomfort. De conditie van je banden levert een besparing op brandstof kosten en geeft je langer plezier van je investering, omdat je minder snel je banden hoeft te vervangen. Verder kan bij bij Boegie Carcenter terecht voor banden wissels, reparaties en opslag van je zomer- of winterbanden.

Bandenspanning

De bandenspanning is een belangrijk en eenvoudig stukje onderhoud, dat je zelf kan uitvoeren. Het regelmatig controleren van je bandenspanning houdt je banden op spanning en zorgt dat ze minder snel slijten, je hebt minder kans op een klapband en je zal minder brandstof verbruiken. Je kan ook kiezen om je banden te vullen met stikstof, zo blijven je banden langer op spanning.

Veranderingen in weg- of stuurgedrag

Heb je het idee dat je auto anders reageert op de weg of tijdens het sturen, kom dan even bij Boegie Carcenter langs. Vaak zijn de klachten eenvoudig te verhelpen. Zo kan het trillen van je stuur op hogere snelheden worden verholpen door het laten uitbalanceren van je banden. Trekt je voortuig naar een kant, dan kan dit worden verholpen door je banden te laten uitlijnen. Klein onderhoud vergroot zo je rijplezier door deze even langs te komen bij Boegie Carcenter.

Banden balanceren

Een trillend stuur of dashboard is een teken dat je banden niet goed zijn uitgebalanceerd. Door het balanceren van je banden, heffen onze experts de onbalans op. Na balanceren rijd je prettiger, veiliger en heb je minder kosten die worden veroorzaakt door bandenslijtage. Je wielen balanceren doen we standaard bij elke bandenwissel waarbij je banden nog op de velg gemonteerd moeten worden.

Auto uitlijnen

Om je banden op topniveau te houden en veilig te rijden, is het belangrijk om je voertuig regelmatig te laten uitlijnen. Met een uitlijning heffen onze experts afwijkingen in de wielstanden op. Deze krijg je als je bijvoorbeeld een stoeprand raakt, over een grote steen of door een gat in de weg rijdt of een aanrijding krijgt.

Verleng het leven van je banden

De wielen van je auto zijn onder een bepaalde hoek onder de auto geplaatst om ervoor te zorgen dat de auto een optimale wegligging heeft en onderdelen niet onnodig slijten. Wanneer er afwijkingen ontstaan in deze wielstand slijten je banden onregelmatig, waardoor ze minder lang meegaan en je dus eerder je banden moet vervangen. Door regelmatig je auto uit te laten lijnen, of in ieder geval te laten checken of dit nodig is, kun je dus honderden euro’s aan onnodige kosten besparen.

Autoband repareren

Ook voor bandenreparatie ben je bij Boegie Carcenter aan het juiste adres. Een lekke band is niet moeilijk te ontdekken. Je auto begint naar één kant te trekken en het is duidelijk zichtbaar dat er minder lucht in de band zit. Wij kunnen bijna elke lekke band repareren en daarbij balanceren wij hem ook meteen en krijgt je band een nieuw rubberventiel. Snel en vakkundig, zodat je zo weer op weg bent.
Ashton18 Chauthi
Ashton18 Chauthi
2023-11-15
Echt topservice! Gisteren contact gehad en vandaag geholpen! Velgen weer als nieuw.
Yeana
Yeana
2023-11-02
Heren van boegie carcenter respect voor de kwaliteit van jullie diensten
Bert van der Star
Bert van der Star
2023-11-01
Goede service voor spoed altijd plaats en eerlijke prijs 👍
Fawaz Youzbashi
Fawaz Youzbashi
2023-10-30
اوناس طيبون ولديهم خبرة جيدة يعملون بجد وذو خبرة في عالم السيارات
Kevin van Ee
Kevin van Ee
2023-10-29
Stoeprandje geraakt met mijn Hyundai Ioniq 6🥲 Gelukkig binnen 2 uurtjes mijn velg weer helemaal als nieuw, dankzij Boegie💯
Kevin Jacobs
Kevin Jacobs
2023-10-27
Goeie garage heel snel geholpen en voor een goede prijs ik had schade aan me velg en binnen 1 werkdag gespoten en gerepareerd echt een eerlijke top garage
Nelson Vieira
Nelson Vieira
2023-10-26
2e keer hier geweest voor reparatie. - vakkundig - snel - klantvriendelijk De sterren liegen er niet om! Vriendelijk geholpen door sjeffie. Toppers
Zaid Tallagui
Zaid Tallagui
2023-10-19
Goede en eerlijke vakmanschap, nooit maar ook nooit ontevreden weg gereden.