CARBON CLEANING


Houd uw motor schoon en bespaar tegelijkertijd het milieu!

Interne motorreiniging

Met behulp van waterstof tijdens het stationair draaien van de motor, gaat via de luchtinlaat een slang naar binnen waar de waterstof wordt toegevoegd aan de aanzuiglucht. Overal waar de waterstof wordt toegevoegd aan de verbinding. Op deze manier wordt de carbon afgebouwd en volledig verbrand in de verbrandingsmotor. Na de verbranding is waterstof, water geworden.
Voordat het water wordt is het eerst nog stoom. Deze reinigt de lambda, de Turbo en katalysator.

Een innovatieve oplossing om uw motor schoon te houden!

Met behulp van onze unieke waterstof decarbonizing machine zal onze technicus bijna alle koolstof opbouw verwijderen. In slechts een uur zal uw motor weer werken als vanouds.

De Carbon Cleaning machine heeft een opmerkelijke reiniging capaciteit. Met deze geavanceerde technologie, ontwikkeld over meerdere jaren, worden waterstofatomen gepulseerd door de luchtinlaat leidingen, tot wel 75% van de koolstof wordt hierdoor verwijderd en de motor weer als nieuw loopt.

Dus voordat u motoronderdelen gaat vervangen, probeer Carbon Clean Master. Een vuile motor als gevolg van koolstofafzettingen is de nieuwe bedreiging in het huidige tijdperk. Een schone motor is namelijk een gezonde motor.

Reparaties voorkomen

Met preventieve motorreiniging kunt u motoronderdelen herstellen in plaats van ze te vervangen, waardoor het vervangen van dure onderdelen wordt voorkomen.

Houd uw motor schoon en spaar het milieu!

Met de Carbon Cleaning Master oplossing kunt u de levensduur van de motor verlengen zonder de noodzaak om dure onderdelen te vervangen. Dankzij jaren van ontwikkeling en het gebruik van de nieuwste technologische ontwikkelingen, kunnen we het brandstof verbruik verbeteren tot wel 10% en brengen de topprestaties weer terug in een uur afhankelijk van de conditie vuilheid.

Decarbonizing

Voorkom reparatie door motorproblemen, want een vuile motor als gevolg van koolstofafzettingen is de nieuwe bedreiging van voertuigprestaties. Waarom worden motoren vuil?
Bij gebruik van uw auto zorgt oxidatie voor koolstofaanslag in motor en uitlaat. Motoren raken vervuild door stadsverkeer met veel optrekken en afremmen, snelheidsbeperkingen, kwaliteit van de brandstof, nieuwe strengere milieueisen en het nieuwe rijden om brandstof te besparen. Aangezien er veel korte afstanden worden gereden, wordt de motor vaak ook niet warm genoeg.

Deze symptomen manifesteren zich in de vorm van verzadigde roetfilters, EGR kleppen die verstoppen, vervuilen van turbochargers, hoog olie verbruik en luchtinlaat kanalen met inlaatkleppen die verstoppen.

In het verleden was het mogelijk voor de chauffeurs om hun motoren te reinigen door normaal gebruik. Hoge snelheden en hoge temperaturen die zelfreinigende motoren mogelijk maakte. Echter, dit kan niet meer gezien de nieuwe verkeer situaties en het nieuwe rijden.

Geef je de motor de behandeling die het nodig heeft om weer als nieuw te functioneren met Carbon Clean Master.
Carbon Clean Master makes the engine clean and faster!
Ashton18 Chauthi
Ashton18 Chauthi
2023-11-15
Echt topservice! Gisteren contact gehad en vandaag geholpen! Velgen weer als nieuw.
Yeana
Yeana
2023-11-02
Heren van boegie carcenter respect voor de kwaliteit van jullie diensten
Bert van der Star
Bert van der Star
2023-11-01
Goede service voor spoed altijd plaats en eerlijke prijs 👍
Fawaz Youzbashi
Fawaz Youzbashi
2023-10-30
اوناس طيبون ولديهم خبرة جيدة يعملون بجد وذو خبرة في عالم السيارات
Kevin van Ee
Kevin van Ee
2023-10-29
Stoeprandje geraakt met mijn Hyundai Ioniq 6🥲 Gelukkig binnen 2 uurtjes mijn velg weer helemaal als nieuw, dankzij Boegie💯
Kevin Jacobs
Kevin Jacobs
2023-10-27
Goeie garage heel snel geholpen en voor een goede prijs ik had schade aan me velg en binnen 1 werkdag gespoten en gerepareerd echt een eerlijke top garage
Nelson Vieira
Nelson Vieira
2023-10-26
2e keer hier geweest voor reparatie. - vakkundig - snel - klantvriendelijk De sterren liegen er niet om! Vriendelijk geholpen door sjeffie. Toppers
Zaid Tallagui
Zaid Tallagui
2023-10-19
Goede en eerlijke vakmanschap, nooit maar ook nooit ontevreden weg gereden.