CHIPTUNING


Ut ultricies imperdiet sodales. Aliquam ac dui vel dui vulputate consectetur.

imacimac

Hoe gaan wij te werk ?

Diagnose
Alvorens met de chiptuning te beginnen moet eerst een diagnose uitgevoerd worden van de auto. We beginnen met het uitlezen van het storingsgeheugen vervolgens wordt er een diagnose proefrit gemaakt waarbij de computer aangesloten is om een aantal "real-time" waardes te controleren. Denk aan waardes zoals turbodruk, ontsteking, nokkenastimming, lambda en andere zaken.

Chiptuning
Na de diagnose beginnen wij pas met de chiptuning. Als eerste wordt er een volledige back-up gemaakt van de originele software van de auto. Hierbij wordt gekeken of deze reeds eerder is aangepast of getuned. Vervolgens wordt de software bewerkt en de waardes van het motormanagement geoptimaliseerd. Het resultaat is een chiptuning op maat afgestemd op de wensen van de klant en technische mogelijkheden van de auto.

Proefrit
Na het programmeren van de auto met de nieuwe software gaan we vervolgens een proefrit uitvoeren wederom met diagnose apparatuur. Hierbij testen wij hoe de geoptimaliseerde motor software op de auto functioneert. De auto wordt warm gereden op deellast en getest op vollast. Indien nodig wordt de software na deze testrit nogmaals aangepast zodat een optimaal eindresultaat bereikt wordt.

De voordelen van chiptuning

Na het chiptunen van uw auto merkt u direct een verbetering in de acceleratie en het gaspedaal response. De auto voelt een stuk dynamischer aan, is sterker in de lagere toeren en zorgt voor meer rijplezier. Wij van Boegie Carcenter hebben veel ervaring opgedaan met het tunen van auto's , de software wordt ons zelf ontwikkeld en is dus altijd op maat geschreven voor uw auto. Dit is de enige manier om duurzame, betrouwbare en veilige chip-tuning te garanderen voor uw auto. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend advies over de chiptuning van uw auto.

Opties

Voor een verdere optimalisatie van uw auto bieden wij nog de volgende opties:

Vmax uitschakelen
Snelheidsbegrenzer aanpassen of verwijderen

RPM limiter
Toerenbegrenzer aanpassen

EGR
Vele EGR storingen kunnen door software opgelost worden. EGR storingen zijn vaak direct gerelateerd (vervuiling EGR door hergebruik van uitlaatgassen) of indirect door defecte of vervuilde sensoren.

Pops and Bangs
Ook wel exhaust crackle genoemd, dit is het geluid wat je hoort wanneer brandstof ontploft in de uitlaat bij het loslaten van het gaspedaal.

Start / Stop uitschakeling
De motor slaat automatisch af indien u stilstaat met de auto. Wij kunnen via software deze functie permanent uitzetten voor meeste auto’s.

DPF / Roetfilters
DPF softwarematig wegschrijven is alleen toegestaan voor race gebruik. Voor straat gebruik is dit niet legaal volgens de laatste APK regels.
Ashton18 Chauthi
Ashton18 Chauthi
2023-11-15
Echt topservice! Gisteren contact gehad en vandaag geholpen! Velgen weer als nieuw.
Yeana
Yeana
2023-11-02
Heren van boegie carcenter respect voor de kwaliteit van jullie diensten
Bert van der Star
Bert van der Star
2023-11-01
Goede service voor spoed altijd plaats en eerlijke prijs 👍
Fawaz Youzbashi
Fawaz Youzbashi
2023-10-30
اوناس طيبون ولديهم خبرة جيدة يعملون بجد وذو خبرة في عالم السيارات
Kevin van Ee
Kevin van Ee
2023-10-29
Stoeprandje geraakt met mijn Hyundai Ioniq 6🥲 Gelukkig binnen 2 uurtjes mijn velg weer helemaal als nieuw, dankzij Boegie💯
Kevin Jacobs
Kevin Jacobs
2023-10-27
Goeie garage heel snel geholpen en voor een goede prijs ik had schade aan me velg en binnen 1 werkdag gespoten en gerepareerd echt een eerlijke top garage
Nelson Vieira
Nelson Vieira
2023-10-26
2e keer hier geweest voor reparatie. - vakkundig - snel - klantvriendelijk De sterren liegen er niet om! Vriendelijk geholpen door sjeffie. Toppers
Zaid Tallagui
Zaid Tallagui
2023-10-19
Goede en eerlijke vakmanschap, nooit maar ook nooit ontevreden weg gereden.