CHIPTUNING


Ut ultricies imperdiet sodales. Aliquam ac dui vel dui vulputate consectetur.

imacimac

Hoe gaan wij te werk ?

Diagnose
Alvorens met de chiptuning te beginnen moet eerst een diagnose uitgevoerd worden van de auto. We beginnen met het uitlezen van het storingsgeheugen vervolgens wordt er een diagnose proefrit gemaakt waarbij de computer aangesloten is om een aantal "real-time" waardes te controleren. Denk aan waardes zoals turbodruk, ontsteking, nokkenastimming, lambda en andere zaken.

Chiptuning
Na de diagnose beginnen wij pas met de chiptuning. Als eerste wordt er een volledige back-up gemaakt van de originele software van de auto. Hierbij wordt gekeken of deze reeds eerder is aangepast of getuned. Vervolgens wordt de software bewerkt en de waardes van het motormanagement geoptimaliseerd. Het resultaat is een chiptuning op maat afgestemd op de wensen van de klant en technische mogelijkheden van de auto.

Proefrit
Na het programmeren van de auto met de nieuwe software gaan we vervolgens een proefrit uitvoeren wederom met diagnose apparatuur. Hierbij testen wij hoe de geoptimaliseerde motor software op de auto functioneert. De auto wordt warm gereden op deellast en getest op vollast. Indien nodig wordt de software na deze testrit nogmaals aangepast zodat een optimaal eindresultaat bereikt wordt.

De voordelen van chiptuning

Na het chiptunen van uw auto merkt u direct een verbetering in de acceleratie en het gaspedaal response. De auto voelt een stuk dynamischer aan, is sterker in de lagere toeren en zorgt voor meer rijplezier. Wij van Boegie Carcenter hebben veel ervaring opgedaan met het tunen van auto's , de software wordt ons zelf ontwikkeld en is dus altijd op maat geschreven voor uw auto. Dit is de enige manier om duurzame, betrouwbare en veilige chip-tuning te garanderen voor uw auto. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend advies over de chiptuning van uw auto.

Opties

Voor een verdere optimalisatie van uw auto bieden wij nog de volgende opties:

Vmax uitschakelen
Snelheidsbegrenzer aanpassen of verwijderen

RPM limiter
Toerenbegrenzer aanpassen

EGR
Vele EGR storingen kunnen door software opgelost worden. EGR storingen zijn vaak direct gerelateerd (vervuiling EGR door hergebruik van uitlaatgassen) of indirect door defecte of vervuilde sensoren.

Pops and Bangs
Ook wel exhaust crackle genoemd, dit is het geluid wat je hoort wanneer brandstof ontploft in de uitlaat bij het loslaten van het gaspedaal.

Start / Stop uitschakeling
De motor slaat automatisch af indien u stilstaat met de auto. Wij kunnen via software deze functie permanent uitzetten voor meeste auto’s.

DPF / Roetfilters
DPF softwarematig wegschrijven is alleen toegestaan voor race gebruik. Voor straat gebruik is dit niet legaal volgens de laatste APK regels.
Romano P
Romano P
2021-01-28
Geweldig geholpen door deze jongens! Mijn banden waren niet goed gemonteerd door een andere garage in Spijkenisse en dat hebben hun gelijk opgemerkt en verholpen. Ook zetten hun de alloygators perfect op de velg en werden mijn velgen zelfs gratis schoongemaakt in de speciale velgen wasmachine. Ik kreeg ook wat korting van de jongens 👍🏽 top garage!
Paula Molina
Paula Molina
2021-01-18
mijn auto was bij een andere garage helemaal afgeschreven (of moest belachelijk veel geld neerleggen) en zijn we toch voor een second opinion gaan kijken, en bij Boegie was hij binnen 1 avond gerepareerd. zo ontzettend blij mee en heel vriendelijk! 100% aanrader
Patrick Leeflang
Patrick Leeflang
2021-01-14
Wat een topbedrijf en topgasten die daar werken. Gisteren langsgeweest voor een offerte, die was goed en ze hadden gelijk tijd en leenvelgen om thuis te komen. zou eigenlijk 2 dagen duren maar, was de volgende dag al klaar. resultaat echt als nieuw! En tijdens het wachten een bakkie koffie en een heerlijk broodje gekregen van de jongens. Ik weet waar ik nu voortaan naar toe zal gaan. Nogmaals bedankt mannen.
Dylan H
Dylan H
2021-01-09
Velg kapot gereden en wilde hem snel gemaakt hebben, niet alleen was de velg binnen dezelfde dag gerepareerd, hij zag er splinter nieuw uit. Echt een aanrader als je wat voor je velgen nodig hebt en vriendelijke mensen.
Nick van der wijk
Nick van der wijk
2020-12-21
Goede service en netjes en snel geholpen velg is netjes gerepareerd!
Lloyd van den Ende
Lloyd van den Ende
2020-12-09
Ontzettend goede ervaring met Boegie carcenter. Begin van de week banden telefonisch besteld, om ze op vrijdag te laten monteren. Prijs afgesproken en alles. Vrijdag bleken helaas de verkeerde banden geleverd. Maar de mannen van Boegie carcenter regelden met spoed banden, omdat ik ze echt nodig had. Dezelfde dag alles gemonteerd voor de afgesproken prijs. Vakmanschap en service staan hier hoog in het vaandel. Vanaf nu m'n vaste adresje voor autobanden!
Soheil md
Soheil md
2020-11-10
Vandaag met mijn Ford focus bij Boegie bandencenter geweesd omdat een andere garage mijn banden niet kon balanceren en mij verteld had dat de velgen krom waren. Eens aangekomen moest ik even wachten tot ik aan de beurt was. Er werd mij meerdere keren koffie aangeboden. Toen ik aan debeurt was werd ik bij geroepen zo dat ik mee kon kijken. Alles werd mij netjes uitgelegd. Bleek dat de voroge garage de auto gewoon noet goed balanceerd had en er niks miss was met mijn velgen. 2 banden werden gebalanceerd. Alles 4 banden werden gecontroleerd op banadenspanning en alle 4 met moment sleutel na gelopen. Top service en heel aardig eigenaar. Ik woon niet in de beurt, maar ze hebben mij als klant bij.
-*L E M O N S H A R K Y*-
-*L E M O N S H A R K Y*-
2020-11-09
Goeie service en onderhoud en advies Toppers zijn het
Jermain P
Jermain P
2020-10-23
Via via bij Boegie Car Center beland voor mijn BMW 328GT met een uitlijn probleem. Mijn vertrouwen in garages en de online reviews was ik ondertussen volledig kwijt. Maar Boegie Carcenter heeft bewezen dat integriteit en vakman schap nog bestaat. Top bedrijf met een top eigenaar. Een ander bedrijf vroeg 550 euro voor problemen tijdens het uitlijnen. Boegie zei al gelijk dat dit geldklopperij was. Hij is rustig aan de slag gegaan met mijn auto en de prijs voor het uitlijnen was vooraf besproken, € 65,-. Uiteindelijk is hij 3 uur ermee bezig geweest om alles gangbaar te maken. Ik mocht ook meekijken en hij heeft mij die dag aardig wat geleerd. Einde van de rit hoefde ik ook alleen maar € 65,- te betalen ondanks de extra uren. Eén en al lof voor Boegie Car Center. Kennis, gastvrij en betrouwbaar. Mensen van de oude stempel die zich primair bekommeren op hun naam en de geleverde vakmanschap. Als ik in de buurt ben kom ik zeker even langs, is het niet voor de koffie dan wel voor de mooie verhalen.