REMKLAUWEN SPUITEN


Wilt u uw remklauwen laten spuiten? Erg verstandig. De professionals van Boegie Carcenter realiseren dit graag voor u. Wij gebruiken hier een poedercoating voor. Deze techniek werkt zeer sterk en duurzaam. Zo biedt het een zeer langdurige bescherming tegen corrosie. Daarnaast zorgt het voor een uitstekende bestendigheid tegen extreme weersinvloeden. Remklauwen spuiten is daardoor ook ideaal voor uw wintervelgen.

Remklauwen spuitenRemklauwen spuiten

GEEF DE FINISHING TOUCH AAN UW AUTO

Het remklauwen spuiten in Amsterdam wordt steeds populairder. Het is een nauwgezette klus, die Boegie Carcenter op professionele, snelle en voordelige wijze voor u uitvoert. Het proces van spuiten van de remklauwen is al in twee dagen klaar. Wij kunnen remklauwen spuiten in Rotterdam in vrijwel elke kleur, desgewenst met uw bedrijfslogo of andere originele opdruk op de klauwen. Het geeft de finishing touch aan uw auto. Doe inspiratie op bij onze projecten en neem contact op voor remklauwen spuiten in Rotterdam.

Het spuiten van de remklauwen geeft een finishing touch aan uw auto!

SPUITEN VAN DE REMKLAUWEN IS VAKWERK

Het remklauwen spuiten in Rotterdam is een klus voor professionals. Boegie Carcenter dekt voorafgaande aan het spuiten alles rond het remsysteem vakkundig af, waardoor het niet noodzakelijk is om de remklauw volledig te demonteren. Dit scheelt tijd en geld. Wij zijn hierdoor in staat om de kosten laag te houden, met prachtig resultaat. In totaal worden tien lagen gespoten, te beginnen met een primer, gevolgd door de verf en de beschermende laklaag. Boegie Carcenter gebruikt hittebestendige lakken van A-merken en kan vóór het aflakken logo’s of symbolen plaatsen. Indien nodig, kunnen tegen een geringe meerprijs de remblokken of remschijven worden vervangen. U kunt ook uw velgen laten spuiten of poedercoaten.

REMKLAUWEN SPUITEN IN ROTTERDAM IN ELKE KLEUR, VOOR ELK MERK

Remklauwen spuiten in Rotterdam kan in elke kleur. Van Ferrari rood of geel tot metallic zilver of goud. En alles daartussenin. U maakt hiermee het verschil. Het geeft uw auto een unieke look en net dat beetje extra. Boegie Carcenter zorgt ervoor, dat u binnen twee dagen met uw gespoten auto weer de weg op kunt. Voor een volledige metamorfose van uw voertuig kunt u het remklauwen spuiten in Rotterdam combineren met ramen blinderen, car detailing en velgen spuiten en poedercoaten, ter bescherming tegen corrosie en weersinvloeden.

AUTO REMKLAUWEN LATEN VERVEN

Waarom zou jij je auto remklauwen verven/spuiten? Om te beginnen geven gekleurde remklauwen uw auto een dynamische en sportieve uitstraling. heeft uw een set mooie sportvelgen onder uw auto en daarachter een smerige remklauw met roest? Dat is geen gezicht natuurlijk. Vind u uw remklauwen onder uw auto te klein uit zien, maar grotere remklauwen aanschaffen zit er niet in, omdat er een veel te duur prijskaartje aanhangt? De oplossing is heel makkelijk, geef de remklauwen een kleurtje en u zult zien dat de zelfde remklauwen ineens veel groter eruit zien. Gekleurde remklauwen zie je voornamelijk op wat sportievere auto’s. Daardoor stijgt de aanvraag voor remklauwen de afgelopen jaren enorm. Wilt u een bepaald logo op uw remklauwen? Ook dat is geen probleem! Wij werken met speciale remklauwen lak wat daarvoor bestemd is, dus eventuele verkleuringen door hitte zijn in dit geval uitgesloten. Dit zijn de kleuren wat wij aanbieden, zowel mat als hoogglans kleuren en effecten zoals metallic.

Waarom duurder als het goedkoper kan. Ook dit jaar gaan wij er weer tegenaan met speciale acties voor alle autoliefhebbers. Gekleurde remklauwen geven uw auto een dynamische en sportieve uitstraling of het nu om een stadsauto gaat of een sportauto. In maar liefst 20 kleuren leverbaar en tot 300 graden hittebestendig. Bescherming tegen chemicaliën, roestvorming en pekel. Hier door blijven de remklauwen langdurig een glanzend effect houden en is het bovendien eenvoudig te reinigen.

De standaard kleuren; glans rood, geel, RS blauw, zwart, power green, flame orange, pure white, ocean turquoise, toxic green, sky blue, deep violet, GT blauw. De metallic kleuren; glans pink metallic, carbon metallic, koper metallic, zilver metallic, grijs metallic, goud metallic. De matte kleuren; racing rosso, midnight black, combat green. De neon kleuren; glans neon groen, neon oranje, neon geel en neon rood.

Als u van plan bent om uw remklauwen te (laten) verven/spuiten, dan raden wij u aan om de slijtage van de remschijven en remblokken te controleren. Het zou zonde zijn als u er achteraf pas achter komt.
Ashton18 Chauthi
Ashton18 Chauthi
2023-11-15
Echt topservice! Gisteren contact gehad en vandaag geholpen! Velgen weer als nieuw.
Yeana
Yeana
2023-11-02
Heren van boegie carcenter respect voor de kwaliteit van jullie diensten
Bert van der Star
Bert van der Star
2023-11-01
Goede service voor spoed altijd plaats en eerlijke prijs 👍
Fawaz Youzbashi
Fawaz Youzbashi
2023-10-30
اوناس طيبون ولديهم خبرة جيدة يعملون بجد وذو خبرة في عالم السيارات
Kevin van Ee
Kevin van Ee
2023-10-29
Stoeprandje geraakt met mijn Hyundai Ioniq 6🥲 Gelukkig binnen 2 uurtjes mijn velg weer helemaal als nieuw, dankzij Boegie💯
Kevin Jacobs
Kevin Jacobs
2023-10-27
Goeie garage heel snel geholpen en voor een goede prijs ik had schade aan me velg en binnen 1 werkdag gespoten en gerepareerd echt een eerlijke top garage
Nelson Vieira
Nelson Vieira
2023-10-26
2e keer hier geweest voor reparatie. - vakkundig - snel - klantvriendelijk De sterren liegen er niet om! Vriendelijk geholpen door sjeffie. Toppers
Zaid Tallagui
Zaid Tallagui
2023-10-19
Goede en eerlijke vakmanschap, nooit maar ook nooit ontevreden weg gereden.