REMKLAUWEN SPUITEN


Wilt u uw remklauwen laten spuiten? Erg verstandig. De professionals van Boegie Carcenter realiseren dit graag voor u. Wij gebruiken hier een poedercoating voor. Deze techniek werkt zeer sterk en duurzaam. Zo biedt het een zeer langdurige bescherming tegen corrosie. Daarnaast zorgt het voor een uitstekende bestendigheid tegen extreme weersinvloeden. Remklauwen spuiten is daardoor ook ideaal voor uw wintervelgen.

Remklauwen spuitenRemklauwen spuiten

GEEF DE FINISHING TOUCH AAN UW AUTO

Het remklauwen spuiten in Amsterdam wordt steeds populairder. Het is een nauwgezette klus, die Boegie Carcenter op professionele, snelle en voordelige wijze voor u uitvoert. Het proces van spuiten van de remklauwen is al in twee dagen klaar. Wij kunnen remklauwen spuiten in Rotterdam in vrijwel elke kleur, desgewenst met uw bedrijfslogo of andere originele opdruk op de klauwen. Het geeft de finishing touch aan uw auto. Doe inspiratie op bij onze projecten en neem contact op voor remklauwen spuiten in Rotterdam.

Het spuiten van de remklauwen geeft een finishing touch aan uw auto!

SPUITEN VAN DE REMKLAUWEN IS VAKWERK

Het remklauwen spuiten in Rotterdam is een klus voor professionals. Boegie Carcenter dekt voorafgaande aan het spuiten alles rond het remsysteem vakkundig af, waardoor het niet noodzakelijk is om de remklauw volledig te demonteren. Dit scheelt tijd en geld. Wij zijn hierdoor in staat om de kosten laag te houden, met prachtig resultaat. In totaal worden tien lagen gespoten, te beginnen met een primer, gevolgd door de verf en de beschermende laklaag. Boegie Carcenter gebruikt hittebestendige lakken van A-merken en kan vóór het aflakken logo’s of symbolen plaatsen. Indien nodig, kunnen tegen een geringe meerprijs de remblokken of remschijven worden vervangen. U kunt ook uw velgen laten spuiten of poedercoaten.

REMKLAUWEN SPUITEN IN ROTTERDAM IN ELKE KLEUR, VOOR ELK MERK

Remklauwen spuiten in Rotterdam kan in elke kleur. Van Ferrari rood of geel tot metallic zilver of goud. En alles daartussenin. U maakt hiermee het verschil. Het geeft uw auto een unieke look en net dat beetje extra. Boegie Carcenter zorgt ervoor, dat u binnen twee dagen met uw gespoten auto weer de weg op kunt. Voor een volledige metamorfose van uw voertuig kunt u het remklauwen spuiten in Rotterdam combineren met ramen blinderen, car detailing en velgen spuiten en poedercoaten, ter bescherming tegen corrosie en weersinvloeden.

AUTO REMKLAUWEN LATEN VERVEN

Waarom zou jij je auto remklauwen verven/spuiten? Om te beginnen geven gekleurde remklauwen uw auto een dynamische en sportieve uitstraling. heeft uw een set mooie sportvelgen onder uw auto en daarachter een smerige remklauw met roest? Dat is geen gezicht natuurlijk. Vind u uw remklauwen onder uw auto te klein uit zien, maar grotere remklauwen aanschaffen zit er niet in, omdat er een veel te duur prijskaartje aanhangt? De oplossing is heel makkelijk, geef de remklauwen een kleurtje en u zult zien dat de zelfde remklauwen ineens veel groter eruit zien. Gekleurde remklauwen zie je voornamelijk op wat sportievere auto’s. Daardoor stijgt de aanvraag voor remklauwen de afgelopen jaren enorm. Wilt u een bepaald logo op uw remklauwen? Ook dat is geen probleem! Wij werken met speciale remklauwen lak wat daarvoor bestemd is, dus eventuele verkleuringen door hitte zijn in dit geval uitgesloten. Dit zijn de kleuren wat wij aanbieden, zowel mat als hoogglans kleuren en effecten zoals metallic.

Waarom duurder als het goedkoper kan. Ook dit jaar gaan wij er weer tegenaan met speciale acties voor alle autoliefhebbers. Gekleurde remklauwen geven uw auto een dynamische en sportieve uitstraling of het nu om een stadsauto gaat of een sportauto. In maar liefst 20 kleuren leverbaar en tot 300 graden hittebestendig. Bescherming tegen chemicaliën, roestvorming en pekel. Hier door blijven de remklauwen langdurig een glanzend effect houden en is het bovendien eenvoudig te reinigen.

De standaard kleuren; glans rood, geel, RS blauw, zwart, power green, flame orange, pure white, ocean turquoise, toxic green, sky blue, deep violet, GT blauw. De metallic kleuren; glans pink metallic, carbon metallic, koper metallic, zilver metallic, grijs metallic, goud metallic. De matte kleuren; racing rosso, midnight black, combat green. De neon kleuren; glans neon groen, neon oranje, neon geel en neon rood.

Als u van plan bent om uw remklauwen te (laten) verven/spuiten, dan raden wij u aan om de slijtage van de remschijven en remblokken te controleren. Het zou zonde zijn als u er achteraf pas achter komt.
Romano P
Romano P
2021-01-28
Geweldig geholpen door deze jongens! Mijn banden waren niet goed gemonteerd door een andere garage in Spijkenisse en dat hebben hun gelijk opgemerkt en verholpen. Ook zetten hun de alloygators perfect op de velg en werden mijn velgen zelfs gratis schoongemaakt in de speciale velgen wasmachine. Ik kreeg ook wat korting van de jongens 👍🏽 top garage!
Paula Molina
Paula Molina
2021-01-18
mijn auto was bij een andere garage helemaal afgeschreven (of moest belachelijk veel geld neerleggen) en zijn we toch voor een second opinion gaan kijken, en bij Boegie was hij binnen 1 avond gerepareerd. zo ontzettend blij mee en heel vriendelijk! 100% aanrader
Patrick Leeflang
Patrick Leeflang
2021-01-14
Wat een topbedrijf en topgasten die daar werken. Gisteren langsgeweest voor een offerte, die was goed en ze hadden gelijk tijd en leenvelgen om thuis te komen. zou eigenlijk 2 dagen duren maar, was de volgende dag al klaar. resultaat echt als nieuw! En tijdens het wachten een bakkie koffie en een heerlijk broodje gekregen van de jongens. Ik weet waar ik nu voortaan naar toe zal gaan. Nogmaals bedankt mannen.
Dylan H
Dylan H
2021-01-09
Velg kapot gereden en wilde hem snel gemaakt hebben, niet alleen was de velg binnen dezelfde dag gerepareerd, hij zag er splinter nieuw uit. Echt een aanrader als je wat voor je velgen nodig hebt en vriendelijke mensen.
Nick van der wijk
Nick van der wijk
2020-12-21
Goede service en netjes en snel geholpen velg is netjes gerepareerd!
Lloyd van den Ende
Lloyd van den Ende
2020-12-09
Ontzettend goede ervaring met Boegie carcenter. Begin van de week banden telefonisch besteld, om ze op vrijdag te laten monteren. Prijs afgesproken en alles. Vrijdag bleken helaas de verkeerde banden geleverd. Maar de mannen van Boegie carcenter regelden met spoed banden, omdat ik ze echt nodig had. Dezelfde dag alles gemonteerd voor de afgesproken prijs. Vakmanschap en service staan hier hoog in het vaandel. Vanaf nu m'n vaste adresje voor autobanden!
Soheil md
Soheil md
2020-11-10
Vandaag met mijn Ford focus bij Boegie bandencenter geweesd omdat een andere garage mijn banden niet kon balanceren en mij verteld had dat de velgen krom waren. Eens aangekomen moest ik even wachten tot ik aan de beurt was. Er werd mij meerdere keren koffie aangeboden. Toen ik aan debeurt was werd ik bij geroepen zo dat ik mee kon kijken. Alles werd mij netjes uitgelegd. Bleek dat de voroge garage de auto gewoon noet goed balanceerd had en er niks miss was met mijn velgen. 2 banden werden gebalanceerd. Alles 4 banden werden gecontroleerd op banadenspanning en alle 4 met moment sleutel na gelopen. Top service en heel aardig eigenaar. Ik woon niet in de beurt, maar ze hebben mij als klant bij.
-*L E M O N S H A R K Y*-
-*L E M O N S H A R K Y*-
2020-11-09
Goeie service en onderhoud en advies Toppers zijn het
Jermain P
Jermain P
2020-10-23
Via via bij Boegie Car Center beland voor mijn BMW 328GT met een uitlijn probleem. Mijn vertrouwen in garages en de online reviews was ik ondertussen volledig kwijt. Maar Boegie Carcenter heeft bewezen dat integriteit en vakman schap nog bestaat. Top bedrijf met een top eigenaar. Een ander bedrijf vroeg 550 euro voor problemen tijdens het uitlijnen. Boegie zei al gelijk dat dit geldklopperij was. Hij is rustig aan de slag gegaan met mijn auto en de prijs voor het uitlijnen was vooraf besproken, € 65,-. Uiteindelijk is hij 3 uur ermee bezig geweest om alles gangbaar te maken. Ik mocht ook meekijken en hij heeft mij die dag aardig wat geleerd. Einde van de rit hoefde ik ook alleen maar € 65,- te betalen ondanks de extra uren. Eén en al lof voor Boegie Car Center. Kennis, gastvrij en betrouwbaar. Mensen van de oude stempel die zich primair bekommeren op hun naam en de geleverde vakmanschap. Als ik in de buurt ben kom ik zeker even langs, is het niet voor de koffie dan wel voor de mooie verhalen.