SERVICE BEURTEN


Goed en regelmatig auto onderhoud zorgt ervoor dat je auto in top conditie blijft. Als het om je auto gaat wil je het zekere voor het onzekere nemen. Boegie Carcenter biedt daarom vaste lage prijzen voor auto onderhoud aan en zo weet jij altijd precies waar je aan toe bent.

ServiceService

Voorkom pech met een jaarlijkse onderhoudsbeurt van je auto

Door minimaal eens per jaar een onderhoudsbeurt aan je auto uit te laten voeren, verkleint de kans dat je met pech stil komt te staan. Helaas weet bijna iedereen hoe vervelend het is om tijdens je vakantie of ergens anders ver van huis met pech langs de kant te staan. Een jaarlijkse onderhoudsbeurt aan je auto zorgt ervoor dat je met een zeker gevoel op weg gaat. Kom je toch stil te staan, doordat bijvoorbeeld je accu leeg is of maakt je voertuig een vreemd geluid? Met de pechhulp van ServiceOnly ben je zo weer onderweg.

Boegie Carcenter denkt met je mee en biedt autoservice op maat Er zijn natuurlijk tig garages in Nederland, maar wat de autogarage Boegie Carcenter onderscheidt van andere garages is dat wij meedenken met jou als klant. Jouw belang is ons belang. Daarom kijken wij bijvoorbeeld eerst naar de reparatie van onderdelen en daarna pas naar vervangen. Wij leveren autoservice op maat en zorgen ervoor dat kosten altijd inzichtelijk zijn.

Grote en kleine beurt

Bij een kleine beurt worden alle essentiële punten ,zoals het peil van de vloeistoffen, de remmen, verlichting en de autobanden nagekeken en de olie ververst en het oliefilter vervangen. Bij een grote beurt wordt eigenlijk het gehele voertuig nagekeken.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Bij een grote beurt wordt eigenlijk het gehele voertuig nagekeken. Denk aan olie- en luchtfilters, airco, remblokken, dynamo, schokdempers, uitlaat etc. Wij laten je van tevoren weten, indien er iets duurs vervangen moet worden. Zo weet je waar je aan toe bent en zijn er geen onduidelijkheden achteraf.

Zomer- en wintercheck

Denk ook eens na over een zomer- of een winterbeurt. Veel voertuigen worden een paar keer per jaar aan soms extreme omstandigheden blootgesteld. Bijvoorbeeld tijdens een lange vakantiereis met de caravan naar het zuiden. Of een rit over besneeuwde en gladde wegen op weg naar de wintersport. In dergelijke gevallen is het aan te raden om vooraf een aantal zaken te laten checken, zoals:

Zit er nog voldoende koelvloeistof in het koelsysteem?
Heeft de remvloeistof nog de juiste samenstelling?
Zit er nog voldoende profiel op mijn banden?

Voor de zomer en winter even een auto onderhoud check uit laten voeren en je bent altijd veilig op de weg!

Onderhoud van je auto laten uitvoeren?

Maak een afspraak!
Boegie Carcenter biedt naast auto onderhoud ook andere services aan zoals de APK check, reparaties, bandenservice en aircoservice. Wij rekenen niet te veel en jij weet waar je op kunt rekenen:

Vaste lage prijzen
Altijd prijsopgaaf vooraf
Duurzame autogarage bij jou in de buurt
Onderhoud en reparatie volgens fabrieksvoorschrift
1 jaar garantie op arbeid en onderdelen
Onderhoudsplan op maat

Heb je vragen over auto onderhoud, onderdelen of andere kwesties? Neem gerust contact met ons op. Wij zorgen er graag voor dat je met een gerust hart de weg op gaat en hoge kosten door onnodige reparaties uit de weg gaat.
Ashton18 Chauthi
Ashton18 Chauthi
2023-11-15
Echt topservice! Gisteren contact gehad en vandaag geholpen! Velgen weer als nieuw.
Yeana
Yeana
2023-11-02
Heren van boegie carcenter respect voor de kwaliteit van jullie diensten
Bert van der Star
Bert van der Star
2023-11-01
Goede service voor spoed altijd plaats en eerlijke prijs 👍
Fawaz Youzbashi
Fawaz Youzbashi
2023-10-30
اوناس طيبون ولديهم خبرة جيدة يعملون بجد وذو خبرة في عالم السيارات
Kevin van Ee
Kevin van Ee
2023-10-29
Stoeprandje geraakt met mijn Hyundai Ioniq 6🥲 Gelukkig binnen 2 uurtjes mijn velg weer helemaal als nieuw, dankzij Boegie💯
Kevin Jacobs
Kevin Jacobs
2023-10-27
Goeie garage heel snel geholpen en voor een goede prijs ik had schade aan me velg en binnen 1 werkdag gespoten en gerepareerd echt een eerlijke top garage
Nelson Vieira
Nelson Vieira
2023-10-26
2e keer hier geweest voor reparatie. - vakkundig - snel - klantvriendelijk De sterren liegen er niet om! Vriendelijk geholpen door sjeffie. Toppers
Zaid Tallagui
Zaid Tallagui
2023-10-19
Goede en eerlijke vakmanschap, nooit maar ook nooit ontevreden weg gereden.