SERVICE BEURTEN


Goed en regelmatig auto onderhoud zorgt ervoor dat je auto in top conditie blijft. Als het om je auto gaat wil je het zekere voor het onzekere nemen. Boegie Carcenter biedt daarom vaste lage prijzen voor auto onderhoud aan en zo weet jij altijd precies waar je aan toe bent.

ServiceService

Voorkom pech met een jaarlijkse onderhoudsbeurt van je auto

Door minimaal eens per jaar een onderhoudsbeurt aan je auto uit te laten voeren, verkleint de kans dat je met pech stil komt te staan. Helaas weet bijna iedereen hoe vervelend het is om tijdens je vakantie of ergens anders ver van huis met pech langs de kant te staan. Een jaarlijkse onderhoudsbeurt aan je auto zorgt ervoor dat je met een zeker gevoel op weg gaat. Kom je toch stil te staan, doordat bijvoorbeeld je accu leeg is of maakt je voertuig een vreemd geluid? Met de pechhulp van ServiceOnly ben je zo weer onderweg.

Boegie Carcenter denkt met je mee en biedt autoservice op maat Er zijn natuurlijk tig garages in Nederland, maar wat de autogarage Boegie Carcenter onderscheidt van andere garages is dat wij meedenken met jou als klant. Jouw belang is ons belang. Daarom kijken wij bijvoorbeeld eerst naar de reparatie van onderdelen en daarna pas naar vervangen. Wij leveren autoservice op maat en zorgen ervoor dat kosten altijd inzichtelijk zijn.

Grote en kleine beurt

Bij een kleine beurt worden alle essentiële punten ,zoals het peil van de vloeistoffen, de remmen, verlichting en de autobanden nagekeken en de olie ververst en het oliefilter vervangen. Bij een grote beurt wordt eigenlijk het gehele voertuig nagekeken.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Bij een grote beurt wordt eigenlijk het gehele voertuig nagekeken. Denk aan olie- en luchtfilters, airco, remblokken, dynamo, schokdempers, uitlaat etc. Wij laten je van tevoren weten, indien er iets duurs vervangen moet worden. Zo weet je waar je aan toe bent en zijn er geen onduidelijkheden achteraf.

Zomer- en wintercheck

Denk ook eens na over een zomer- of een winterbeurt. Veel voertuigen worden een paar keer per jaar aan soms extreme omstandigheden blootgesteld. Bijvoorbeeld tijdens een lange vakantiereis met de caravan naar het zuiden. Of een rit over besneeuwde en gladde wegen op weg naar de wintersport. In dergelijke gevallen is het aan te raden om vooraf een aantal zaken te laten checken, zoals:

Zit er nog voldoende koelvloeistof in het koelsysteem?
Heeft de remvloeistof nog de juiste samenstelling?
Zit er nog voldoende profiel op mijn banden?

Voor de zomer en winter even een auto onderhoud check uit laten voeren en je bent altijd veilig op de weg!

Onderhoud van je auto laten uitvoeren?

Maak een afspraak!
Boegie Carcenter biedt naast auto onderhoud ook andere services aan zoals de APK check, reparaties, bandenservice en aircoservice. Wij rekenen niet te veel en jij weet waar je op kunt rekenen:

Vaste lage prijzen
Altijd prijsopgaaf vooraf
Duurzame autogarage bij jou in de buurt
Onderhoud en reparatie volgens fabrieksvoorschrift
1 jaar garantie op arbeid en onderdelen
Onderhoudsplan op maat

Heb je vragen over auto onderhoud, onderdelen of andere kwesties? Neem gerust contact met ons op. Wij zorgen er graag voor dat je met een gerust hart de weg op gaat en hoge kosten door onnodige reparaties uit de weg gaat.
Romano P
Romano P
2021-01-28
Geweldig geholpen door deze jongens! Mijn banden waren niet goed gemonteerd door een andere garage in Spijkenisse en dat hebben hun gelijk opgemerkt en verholpen. Ook zetten hun de alloygators perfect op de velg en werden mijn velgen zelfs gratis schoongemaakt in de speciale velgen wasmachine. Ik kreeg ook wat korting van de jongens 👍🏽 top garage!
Paula Molina
Paula Molina
2021-01-18
mijn auto was bij een andere garage helemaal afgeschreven (of moest belachelijk veel geld neerleggen) en zijn we toch voor een second opinion gaan kijken, en bij Boegie was hij binnen 1 avond gerepareerd. zo ontzettend blij mee en heel vriendelijk! 100% aanrader
Patrick Leeflang
Patrick Leeflang
2021-01-14
Wat een topbedrijf en topgasten die daar werken. Gisteren langsgeweest voor een offerte, die was goed en ze hadden gelijk tijd en leenvelgen om thuis te komen. zou eigenlijk 2 dagen duren maar, was de volgende dag al klaar. resultaat echt als nieuw! En tijdens het wachten een bakkie koffie en een heerlijk broodje gekregen van de jongens. Ik weet waar ik nu voortaan naar toe zal gaan. Nogmaals bedankt mannen.
Dylan H
Dylan H
2021-01-09
Velg kapot gereden en wilde hem snel gemaakt hebben, niet alleen was de velg binnen dezelfde dag gerepareerd, hij zag er splinter nieuw uit. Echt een aanrader als je wat voor je velgen nodig hebt en vriendelijke mensen.
Nick van der wijk
Nick van der wijk
2020-12-21
Goede service en netjes en snel geholpen velg is netjes gerepareerd!
Lloyd van den Ende
Lloyd van den Ende
2020-12-09
Ontzettend goede ervaring met Boegie carcenter. Begin van de week banden telefonisch besteld, om ze op vrijdag te laten monteren. Prijs afgesproken en alles. Vrijdag bleken helaas de verkeerde banden geleverd. Maar de mannen van Boegie carcenter regelden met spoed banden, omdat ik ze echt nodig had. Dezelfde dag alles gemonteerd voor de afgesproken prijs. Vakmanschap en service staan hier hoog in het vaandel. Vanaf nu m'n vaste adresje voor autobanden!
Soheil md
Soheil md
2020-11-10
Vandaag met mijn Ford focus bij Boegie bandencenter geweesd omdat een andere garage mijn banden niet kon balanceren en mij verteld had dat de velgen krom waren. Eens aangekomen moest ik even wachten tot ik aan de beurt was. Er werd mij meerdere keren koffie aangeboden. Toen ik aan debeurt was werd ik bij geroepen zo dat ik mee kon kijken. Alles werd mij netjes uitgelegd. Bleek dat de voroge garage de auto gewoon noet goed balanceerd had en er niks miss was met mijn velgen. 2 banden werden gebalanceerd. Alles 4 banden werden gecontroleerd op banadenspanning en alle 4 met moment sleutel na gelopen. Top service en heel aardig eigenaar. Ik woon niet in de beurt, maar ze hebben mij als klant bij.
-*L E M O N S H A R K Y*-
-*L E M O N S H A R K Y*-
2020-11-09
Goeie service en onderhoud en advies Toppers zijn het
Jermain P
Jermain P
2020-10-23
Via via bij Boegie Car Center beland voor mijn BMW 328GT met een uitlijn probleem. Mijn vertrouwen in garages en de online reviews was ik ondertussen volledig kwijt. Maar Boegie Carcenter heeft bewezen dat integriteit en vakman schap nog bestaat. Top bedrijf met een top eigenaar. Een ander bedrijf vroeg 550 euro voor problemen tijdens het uitlijnen. Boegie zei al gelijk dat dit geldklopperij was. Hij is rustig aan de slag gegaan met mijn auto en de prijs voor het uitlijnen was vooraf besproken, € 65,-. Uiteindelijk is hij 3 uur ermee bezig geweest om alles gangbaar te maken. Ik mocht ook meekijken en hij heeft mij die dag aardig wat geleerd. Einde van de rit hoefde ik ook alleen maar € 65,- te betalen ondanks de extra uren. Eén en al lof voor Boegie Car Center. Kennis, gastvrij en betrouwbaar. Mensen van de oude stempel die zich primair bekommeren op hun naam en de geleverde vakmanschap. Als ik in de buurt ben kom ik zeker even langs, is het niet voor de koffie dan wel voor de mooie verhalen.