UITLATEN


Wilt u uw uitlaat vervangen, of wilt u de werking van uw katalysator of roetfilter laten controleren? De specialisten van Boegie Carcenter hebben alles in huis om u van het juiste advies te voorzien en indien nodig uw uitlaat vakkundig te vervangen. Ongeacht het merk of de leeftijd van uw auto.

Uitlaat vervangen

Twijfel je over de werking van je uitlaat? Kom dan bij ons langs voor een vrijblijvende controle. Je hoeft niet direct een afspraak voor vervanging in te plannen, want wie weet valt de schade mee. Daarom doen wij graag eerst een inspectie. Kom dus gerust langs.

Rijd niet te lang door met een kapotte uitlaat

Wij adviseren je om kapotte of versleten uitlaat(delen) gauw te laten vervangen. Niet alleen voor je veiligheid en rijcomfort, maar ook om door de APK te komen. Een uitlaat die niet gasdicht is, is namelijk een afkeurpunt tijdens de APK.

Maak een afspraak voor uitlaatvervanging

Weet je zeker dat jouw uitlaat moet worden vervangen? Bel dan voor het maken van een afspraak.

Twijfel je nog? Plan dan eerst een gratis en vrijblijvende uitlaatcheck in.

Wanneer moet ik mijn uitlaat vervangen?

In de loop der jaren kunnen er verschillende defecten of vormen van slijtage aan het uitlaatsysteem van je auto ontstaan. Mogelijke uitlaatdefecten en -slijtagevormen zijn:
A: Lekke pakkingen

De pakkingen die voor afdichting zorgen, kunnen gaan lekken.

B: Gebroken of afgescheurde ophangrubbers

Ophangrubbers kunnen als gevolg van uitdroging breken of afscheuren, waardoor het uitlaatsysteem of een gedeelte daarvan kan afbreken.

C: Losse of afgebroken scheidingsschotten of doorvoerbuizen

Scheidingsschotten en doorvoerbuizen in de dempers kunnen als gevolg van corrosie los gaan zitten of afbreken en daardoor een hinderlijke rammel veroorzaken.

D: Afgescheurde demperbeugel(s)

Demperbeugel(s), voor ophanging van de uitlaatdemper, kan als gevolg van corrosievorming afscheuren, waardoor de demper kan afbreken.

E: Corrosieslijtage van binnenuit

De agressieve zuren en condensvorming die bij het verbrandingsproces in de motor vrijkomen, blijven ten dele achter op de laagste punten in de uitlaatdempers en veroorzaken een verhoogde corrosieslijtage van binnenuit.
Ashton18 Chauthi
Ashton18 Chauthi
2023-11-15
Echt topservice! Gisteren contact gehad en vandaag geholpen! Velgen weer als nieuw.
Yeana
Yeana
2023-11-02
Heren van boegie carcenter respect voor de kwaliteit van jullie diensten
Bert van der Star
Bert van der Star
2023-11-01
Goede service voor spoed altijd plaats en eerlijke prijs 👍
Fawaz Youzbashi
Fawaz Youzbashi
2023-10-30
اوناس طيبون ولديهم خبرة جيدة يعملون بجد وذو خبرة في عالم السيارات
Kevin van Ee
Kevin van Ee
2023-10-29
Stoeprandje geraakt met mijn Hyundai Ioniq 6🥲 Gelukkig binnen 2 uurtjes mijn velg weer helemaal als nieuw, dankzij Boegie💯
Kevin Jacobs
Kevin Jacobs
2023-10-27
Goeie garage heel snel geholpen en voor een goede prijs ik had schade aan me velg en binnen 1 werkdag gespoten en gerepareerd echt een eerlijke top garage
Nelson Vieira
Nelson Vieira
2023-10-26
2e keer hier geweest voor reparatie. - vakkundig - snel - klantvriendelijk De sterren liegen er niet om! Vriendelijk geholpen door sjeffie. Toppers
Zaid Tallagui
Zaid Tallagui
2023-10-19
Goede en eerlijke vakmanschap, nooit maar ook nooit ontevreden weg gereden.