AIRCO SERVICE


Airco bijvullen én reinigen?

Koelt je airco niet meer zo goed én heb je last van nare luchtjes in je auto? Dan is je auto toe aan een Airco Servicebeurt.

Airco VullenAirco Vullen

Hoe vaak moet ik mijn airco vullen en reinigen?

Elke auto met airco heeft airco service nodig. Wij adviseren je om de airco eens per 4 jaar te laten vullen. Hiermee zorg je ervoor dat de koelcapaciteit van de airco behouden blijft. Daarnaast raden wij je aan om je airco eens per jaar te laten reinigen. Zo vertraagt en vermindert de aangroei van nieuwe bacteriën in de airco. Wil je jouw airco in één keer laten vullen én reinigen? Kies dan voor de Airco Servicebeurt.

Aircosysteem lek?

Blijkt tijdens de Airco Servicebeurt dat jouw aircosysteem mogelijk lek is? Dan kunnen we met UV-detectievloeistof en ultraviolet licht onderzoeken waar het lek zit en of dit te repareren is. Na het dichten van het lek wordt de airco weer gevuld met koudemiddel. Deze handeling is niet inbegrepen bij de Airco Servicebeurt. Daarom neemt onze vestigingsmanager altijd, vóór het vervangen van het koudemiddel, contact met jou op.

Hoe vaak moet mijn airco gevuld worden?

Elke auto met airco heeft airco-service nodig. Als het vullingspercentage van je airco onder de 70% komt, vermindert het koelvermogen en neemt de kans op een defect aan je airco toe. Daarom adviseren fabrikanten om eens per 4 jaar de airco te laten vullen tijdens een Airco Servicebeurt. Hiermee zorg je ervoor dat de koelcapaciteit van je airco op peil blijft.

Gratis aircocheck

Een goed werkende airco in je auto is wel zo aangenaam. Dit verhoogt niet alleen je rijcomfort, maar zorgt er ook voor dat je fris achter het stuur zit. Twijfel je of je airco nog goed werkt? Plan dan een gratis aircocheck bij ons in voor een vrijblijvend airco-advies!

Zorg jij goed voor je airco?

Een airco verliest per jaar zo'n 10% koelmiddel. Als je het koelmiddel te laat bijvult, kan de compressor kapotgaan. De kosten kunnen dan aardig oplopen. Laat dus je airco regelmatig (gratis!) nakijken, en zo nodig reinigen en/of bijvullen. Zo houd je je airco in topconditie!

Airco, voor comfort en veiligheid

Ben jij een koele automobilist? Je airco is je beste vriend door alle seizoenen heen. In de zomer houdt 'ie je fris achter het stuur en in de herfst en winter zorgt je airco ervoor dat je goed zicht houdt door de voorruit. Bij 28 ºC of hoger neemt je concentratie gauw af en dan zorgt je airco ervoor dat je fris achter het stuur blijft. Zo beweeg je je een stuk veiliger op de weg.
Ashton18 Chauthi
Ashton18 Chauthi
2023-11-15
Echt topservice! Gisteren contact gehad en vandaag geholpen! Velgen weer als nieuw.
Yeana
Yeana
2023-11-02
Heren van boegie carcenter respect voor de kwaliteit van jullie diensten
Bert van der Star
Bert van der Star
2023-11-01
Goede service voor spoed altijd plaats en eerlijke prijs 👍
Fawaz Youzbashi
Fawaz Youzbashi
2023-10-30
اوناس طيبون ولديهم خبرة جيدة يعملون بجد وذو خبرة في عالم السيارات
Kevin van Ee
Kevin van Ee
2023-10-29
Stoeprandje geraakt met mijn Hyundai Ioniq 6🥲 Gelukkig binnen 2 uurtjes mijn velg weer helemaal als nieuw, dankzij Boegie💯
Kevin Jacobs
Kevin Jacobs
2023-10-27
Goeie garage heel snel geholpen en voor een goede prijs ik had schade aan me velg en binnen 1 werkdag gespoten en gerepareerd echt een eerlijke top garage
Nelson Vieira
Nelson Vieira
2023-10-26
2e keer hier geweest voor reparatie. - vakkundig - snel - klantvriendelijk De sterren liegen er niet om! Vriendelijk geholpen door sjeffie. Toppers
Zaid Tallagui
Zaid Tallagui
2023-10-19
Goede en eerlijke vakmanschap, nooit maar ook nooit ontevreden weg gereden.