VELGEN REPARATIE


Een auto is voor veel autobezitters een van de belangrijkste eigendommen. Het liefst glimt je auto continu, is deze voorzien van allerlei technische snufjes en zitten er een paar mooie lichtmetalen velgen onder de auto. Het is dan ook heel vervelend wanneer je per ongeluk iets te dicht tegen de stoeprand reed waardoor je velg schade heeft opgelopen. Ook voor een velgen reparatie ben je aan het juiste adres bij Boegie Carcenter.

VELGEN HERSTELLEN

Er zijn verschillende soorten velgen. Zo heb je lichtmetalen velgen en stalen velgen. Stalen velgen worden vaak in combinatie met winterbanden gebruikt. Een stalen velg is namelijk niet alleen een stuk goedkoper maar ook nog eens veel beter bestand tegen het winterse weer. Lichtmetalen velgen daarentegen zijn niet alleen mooi om te zien, ze zijn een stuk lichter dan stalen velgen waardoor je auto minder zwaar wordt en je dus minder brandstof verbruikt. Het gaat dan om oppervlakkige schade aan gespoten lichtmetalen velgen zoals krasjes die je hebt opgelopen door tegen een stoeprand te rijden of langs een struik met hele scherpe takken. Naast gespoten lichtmetalen velgen heb je ook gepolijste lichtmetalen velgen. Uiteraard kunnen ook deze velgen hersteld worden, echter geldt hiervoor een andere herstelmethodiek.

VELGEN RICHTEN OF LASSEN

Wij zijn gespecialiseerd in het richten van velgen. In bijna alle gevallen kunnen wij uw beschadigde, ingedeukte, en of verbogen velgen voor u repareren en lassen. Wij kunnen u kromme velgen weer in orde maken met onze nieuwe velgen richt machine. De velg kan met of zonder band worden gebracht. Wilt u de hele auto langs brengen dan is dat geen probleem maar belt u dan even van te voren voor een afspraak. normaal gesproken is het richten van de velgen de ene dag brengen, de volgende dag weer ophalen, mocht dit niet lukken dan word er van te voren een duidelijke afspraak met u gemaakt. en als de band kapot of versleten is en wilt u een andere band dan kunnen wij daar ook voor zorgen.

KRASSEN OP DE VELG

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zo kan je tijdens het inparkeren per ongeluk langs de stoeprand schuren. Hierdoor ontstaan krassen op de velg. Het is belangrijk om een beschadigde velg op tijd een nieuwe laklaag te geven. Na een tijdje kan de beschadiging erger worden door bijvoorbeeld corrosie. Hier beschermt de laklaag tegen. Bij Boegie Carcenter zijn alle merken en modellen welkom om krassen op de velgen te laten herstellen.

VELGEN POLIJSTEN

Wanneer je velgen er dof uitzien of oppervlakkige krassen hebben kunnen wij de volgende velg reparatie uitvoeren: velgen polijsten. Bij Boegie Carcenter worden velgen machinaal gepolijst. Door velgen te polijsten kunnen wij de velg zijn oorspronkelijke glans terug geven, vrij van krassen en helemaal als nieuw. Naast de complete velg te polijsten kunnen wij bij custom made wielen ook alleen de randen polijsten.

JE VELGEN WEER ALS NIEUW

Bij een beschadigde velg wordt eerst bekeken of het om een gespoten velg, of een lichtmetaal gepolijste velg gaat. Er zijn ook velgen waarbij er een combi is van gespoten en gepolijst. Het type velg bepaald het proces. Bij Boegie Carcenter heb je de mogelijkheid om deze velgen te laten herstellen. Ook brengen we een nieuwe beschermlaag aan. De afwerking van de lak kun je zelf kiezen. Ga jij voor een matte, zijdeglans of hoogglans afwerking? Zo ziet je velg er weer als nieuw uit. Liever nieuwe velgen? Ook daarvoor ben je bij Boegie Carcenter aan het juiste adres.

VELGEN HERSTELLEN BIJ BOEGIE CARCENTER

Wil jij je velgen laten repareren of spuiten? En ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan een afspraak bij een van onze vestiging. Of vraag een prijsindicatie voor het herstel van de schade aan je velg aan.
Romano P
Romano P
2021-01-28
Geweldig geholpen door deze jongens! Mijn banden waren niet goed gemonteerd door een andere garage in Spijkenisse en dat hebben hun gelijk opgemerkt en verholpen. Ook zetten hun de alloygators perfect op de velg en werden mijn velgen zelfs gratis schoongemaakt in de speciale velgen wasmachine. Ik kreeg ook wat korting van de jongens 👍🏽 top garage!
Paula Molina
Paula Molina
2021-01-18
mijn auto was bij een andere garage helemaal afgeschreven (of moest belachelijk veel geld neerleggen) en zijn we toch voor een second opinion gaan kijken, en bij Boegie was hij binnen 1 avond gerepareerd. zo ontzettend blij mee en heel vriendelijk! 100% aanrader
Patrick Leeflang
Patrick Leeflang
2021-01-14
Wat een topbedrijf en topgasten die daar werken. Gisteren langsgeweest voor een offerte, die was goed en ze hadden gelijk tijd en leenvelgen om thuis te komen. zou eigenlijk 2 dagen duren maar, was de volgende dag al klaar. resultaat echt als nieuw! En tijdens het wachten een bakkie koffie en een heerlijk broodje gekregen van de jongens. Ik weet waar ik nu voortaan naar toe zal gaan. Nogmaals bedankt mannen.
Dylan H
Dylan H
2021-01-09
Velg kapot gereden en wilde hem snel gemaakt hebben, niet alleen was de velg binnen dezelfde dag gerepareerd, hij zag er splinter nieuw uit. Echt een aanrader als je wat voor je velgen nodig hebt en vriendelijke mensen.
Nick van der wijk
Nick van der wijk
2020-12-21
Goede service en netjes en snel geholpen velg is netjes gerepareerd!
Lloyd van den Ende
Lloyd van den Ende
2020-12-09
Ontzettend goede ervaring met Boegie carcenter. Begin van de week banden telefonisch besteld, om ze op vrijdag te laten monteren. Prijs afgesproken en alles. Vrijdag bleken helaas de verkeerde banden geleverd. Maar de mannen van Boegie carcenter regelden met spoed banden, omdat ik ze echt nodig had. Dezelfde dag alles gemonteerd voor de afgesproken prijs. Vakmanschap en service staan hier hoog in het vaandel. Vanaf nu m'n vaste adresje voor autobanden!
Soheil md
Soheil md
2020-11-10
Vandaag met mijn Ford focus bij Boegie bandencenter geweesd omdat een andere garage mijn banden niet kon balanceren en mij verteld had dat de velgen krom waren. Eens aangekomen moest ik even wachten tot ik aan de beurt was. Er werd mij meerdere keren koffie aangeboden. Toen ik aan debeurt was werd ik bij geroepen zo dat ik mee kon kijken. Alles werd mij netjes uitgelegd. Bleek dat de voroge garage de auto gewoon noet goed balanceerd had en er niks miss was met mijn velgen. 2 banden werden gebalanceerd. Alles 4 banden werden gecontroleerd op banadenspanning en alle 4 met moment sleutel na gelopen. Top service en heel aardig eigenaar. Ik woon niet in de beurt, maar ze hebben mij als klant bij.
-*L E M O N S H A R K Y*-
-*L E M O N S H A R K Y*-
2020-11-09
Goeie service en onderhoud en advies Toppers zijn het
Jermain P
Jermain P
2020-10-23
Via via bij Boegie Car Center beland voor mijn BMW 328GT met een uitlijn probleem. Mijn vertrouwen in garages en de online reviews was ik ondertussen volledig kwijt. Maar Boegie Carcenter heeft bewezen dat integriteit en vakman schap nog bestaat. Top bedrijf met een top eigenaar. Een ander bedrijf vroeg 550 euro voor problemen tijdens het uitlijnen. Boegie zei al gelijk dat dit geldklopperij was. Hij is rustig aan de slag gegaan met mijn auto en de prijs voor het uitlijnen was vooraf besproken, € 65,-. Uiteindelijk is hij 3 uur ermee bezig geweest om alles gangbaar te maken. Ik mocht ook meekijken en hij heeft mij die dag aardig wat geleerd. Einde van de rit hoefde ik ook alleen maar € 65,- te betalen ondanks de extra uren. Eén en al lof voor Boegie Car Center. Kennis, gastvrij en betrouwbaar. Mensen van de oude stempel die zich primair bekommeren op hun naam en de geleverde vakmanschap. Als ik in de buurt ben kom ik zeker even langs, is het niet voor de koffie dan wel voor de mooie verhalen.