VELGEN REPARATIE


Een auto is voor veel autobezitters een van de belangrijkste eigendommen. Het liefst glimt je auto continu, is deze voorzien van allerlei technische snufjes en zitten er een paar mooie lichtmetalen velgen onder de auto. Het is dan ook heel vervelend wanneer je per ongeluk iets te dicht tegen de stoeprand reed waardoor je velg schade heeft opgelopen. Ook voor een velgen reparatie ben je aan het juiste adres bij Boegie Carcenter.

VELGEN HERSTELLEN

Er zijn verschillende soorten velgen. Zo heb je lichtmetalen velgen en stalen velgen. Stalen velgen worden vaak in combinatie met winterbanden gebruikt. Een stalen velg is namelijk niet alleen een stuk goedkoper maar ook nog eens veel beter bestand tegen het winterse weer. Lichtmetalen velgen daarentegen zijn niet alleen mooi om te zien, ze zijn een stuk lichter dan stalen velgen waardoor je auto minder zwaar wordt en je dus minder brandstof verbruikt. Het gaat dan om oppervlakkige schade aan gespoten lichtmetalen velgen zoals krasjes die je hebt opgelopen door tegen een stoeprand te rijden of langs een struik met hele scherpe takken. Naast gespoten lichtmetalen velgen heb je ook gepolijste lichtmetalen velgen. Uiteraard kunnen ook deze velgen hersteld worden, echter geldt hiervoor een andere herstelmethodiek.

VELGEN RICHTEN OF LASSEN

Wij zijn gespecialiseerd in het richten van velgen. In bijna alle gevallen kunnen wij uw beschadigde, ingedeukte, en of verbogen velgen voor u repareren en lassen. Wij kunnen u kromme velgen weer in orde maken met onze nieuwe velgen richt machine. De velg kan met of zonder band worden gebracht. Wilt u de hele auto langs brengen dan is dat geen probleem maar belt u dan even van te voren voor een afspraak. normaal gesproken is het richten van de velgen de ene dag brengen, de volgende dag weer ophalen, mocht dit niet lukken dan word er van te voren een duidelijke afspraak met u gemaakt. en als de band kapot of versleten is en wilt u een andere band dan kunnen wij daar ook voor zorgen.

KRASSEN OP DE VELG

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zo kan je tijdens het inparkeren per ongeluk langs de stoeprand schuren. Hierdoor ontstaan krassen op de velg. Het is belangrijk om een beschadigde velg op tijd een nieuwe laklaag te geven. Na een tijdje kan de beschadiging erger worden door bijvoorbeeld corrosie. Hier beschermt de laklaag tegen. Bij Boegie Carcenter zijn alle merken en modellen welkom om krassen op de velgen te laten herstellen.

VELGEN POLIJSTEN

Wanneer je velgen er dof uitzien of oppervlakkige krassen hebben kunnen wij de volgende velg reparatie uitvoeren: velgen polijsten. Bij Boegie Carcenter worden velgen machinaal gepolijst. Door velgen te polijsten kunnen wij de velg zijn oorspronkelijke glans terug geven, vrij van krassen en helemaal als nieuw. Naast de complete velg te polijsten kunnen wij bij custom made wielen ook alleen de randen polijsten.

JE VELGEN WEER ALS NIEUW

Bij een beschadigde velg wordt eerst bekeken of het om een gespoten velg, of een lichtmetaal gepolijste velg gaat. Er zijn ook velgen waarbij er een combi is van gespoten en gepolijst. Het type velg bepaald het proces. Bij Boegie Carcenter heb je de mogelijkheid om deze velgen te laten herstellen. Ook brengen we een nieuwe beschermlaag aan. De afwerking van de lak kun je zelf kiezen. Ga jij voor een matte, zijdeglans of hoogglans afwerking? Zo ziet je velg er weer als nieuw uit. Liever nieuwe velgen? Ook daarvoor ben je bij Boegie Carcenter aan het juiste adres.

VELGEN HERSTELLEN BIJ BOEGIE CARCENTER

Wil jij je velgen laten repareren of spuiten? En ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan een afspraak bij een van onze vestiging. Of vraag een prijsindicatie voor het herstel van de schade aan je velg aan.
Ashton18 Chauthi
Ashton18 Chauthi
2023-11-15
Echt topservice! Gisteren contact gehad en vandaag geholpen! Velgen weer als nieuw.
Yeana
Yeana
2023-11-02
Heren van boegie carcenter respect voor de kwaliteit van jullie diensten
Bert van der Star
Bert van der Star
2023-11-01
Goede service voor spoed altijd plaats en eerlijke prijs 👍
Fawaz Youzbashi
Fawaz Youzbashi
2023-10-30
اوناس طيبون ولديهم خبرة جيدة يعملون بجد وذو خبرة في عالم السيارات
Kevin van Ee
Kevin van Ee
2023-10-29
Stoeprandje geraakt met mijn Hyundai Ioniq 6🥲 Gelukkig binnen 2 uurtjes mijn velg weer helemaal als nieuw, dankzij Boegie💯
Kevin Jacobs
Kevin Jacobs
2023-10-27
Goeie garage heel snel geholpen en voor een goede prijs ik had schade aan me velg en binnen 1 werkdag gespoten en gerepareerd echt een eerlijke top garage
Nelson Vieira
Nelson Vieira
2023-10-26
2e keer hier geweest voor reparatie. - vakkundig - snel - klantvriendelijk De sterren liegen er niet om! Vriendelijk geholpen door sjeffie. Toppers
Zaid Tallagui
Zaid Tallagui
2023-10-19
Goede en eerlijke vakmanschap, nooit maar ook nooit ontevreden weg gereden.