ALLOY GATOR


Bescherm je lichtmetalen velgen tegen stoeprandschade en bespaar veel geld op dure wielreparaties met AlloyGator Wheel Protection. MIRA-gecertificeerd en TüV-goedgekeurd In tegenstelling tot andere zelfklevende producten, is AlloyGator een zeer geavanceerde, spuitgegoten oplossing en de wereldleider op het gebied van bescherming van lichtmetalen velgen.

AlloyAlloy

GEPROBEERD, GETEST, VERTROUWD

In nauwe samenwerking met strategische partners hebben we een beproefd, kosteneffectief en duurzaam velgbeschermingssysteem ontwikkeld dat het risico op velgschade enorm verkleint.

Gemaakt van supersterk nylon en gemonteerd tussen de velg en band, geven AlloyGators superieure bescherming voor lichtmetalen velgen tegen stoepranden en schade door gaten in de weg. Wij, bij AlloyGator zijn niet alleen gepassioneerd door velgbescherming, maar ook door stijl. Daarom kunnen wij onze AlloyGators in 14 kleuren aanbieden en bieden onze klanten de mogelijkheid om te kiezen voor subtiele wielbescherming of iets dat meer in het oog springt. Geprobeerd en getest, wordt AlloyGator door klanten over de hele wereld gezien als de favoriete velgbeschermingsoplossing door de onverslaanbare kwaliteit en duurzaamheid.

ALLOY GATOR EXCLUSIVE

Onze derde generatie AlloyGator met een afgerond randprofiel is er voor wielen met een diameter van 12 tot 24 ″. Elke Exclusive set bevat 4 AlloyGator Exclusive velgbeschermers, 6 eindkapjes, roestvrijstalen bevestigingsclips en lijm. Exclusieve AlloyGators zijn verkrijgbaar in 15 stijlvolle kleuren.

ONZE ACCESSOIRES

Onze Wheel Care Kit, ontwikkeld in samenwerking met Angelwax, bevat alle benodigdheden die nodig zijn voor langdurige verfrissing en bescherming van uw wielen en AlloyGators. Onze wielverzorgingskits bevatten Fallout Remover (500 ml), Tyre Shine (500 ml), Wheel Cleaner (500 ml), Wheel Wax (100 g), twee luxe grote microvezeldoeken, een wielborstel voor lichtmetalen velgen, Tyre Shine Applicator en een doorzichtige draagtal.

R&D AND QUALITY

AlloyGators zijn hoogontworpen, robuuste wielbeschermers die zijn ontworpen om de impact van kerbing en rijden over kuilen op te vangen. Bijna vijftien jaar productontwikkeling heeft ons in staat gesteld een wereldwijd toonaangevend wielbeschermingssysteem te vervaardigen, gemaakt van supersterk gemengd nyloncomposiet met toegevoegde UV-stabilisator en impactmodifier, om sterkte en duurzaamheid in variabele klimaten mogelijk te maken. Onze wielbeschermers worden gemaakt in het VK. De nieuwe Exclusive-profielen zijn ontwikkeld met OEM’s van voertuigen en hebben een matte afwerking met 50% meer vergrendelbare tanden, verbeterde diamantgrepen en een kleinere ruimte tussen metalen clips voor een veilige, langdurige pasvorm.

TESTEN EN CERTIFICEREN

Onze producten zijn MIRA & TüV getest om de hoogste kwaliteit en prestaties te garanderen. Bekijk onze testcertificaten (in het engels) voor meer informatie.

High Speed Testing
Autobahn Simulation Testing
Handling Testing
Tyre Rim Roll-Off Testing
TUV approval

QUALITY STANDARDS

The commitment to quality has been an important part of the working principles of AlloyGator and a decisive factor in its growth. Our Quality Policy outlines our commitment to upholding the highest quality standards for our products and in our working principles.

OUR GUARANTEE

Our mission is to be the global leader in the design and manufacture of alloy wheel protection systems, maintaining the highest standards for quality, customer care, employment and ethics.
Romano P
Romano P
2021-01-28
Geweldig geholpen door deze jongens! Mijn banden waren niet goed gemonteerd door een andere garage in Spijkenisse en dat hebben hun gelijk opgemerkt en verholpen. Ook zetten hun de alloygators perfect op de velg en werden mijn velgen zelfs gratis schoongemaakt in de speciale velgen wasmachine. Ik kreeg ook wat korting van de jongens 👍🏽 top garage!
Paula Molina
Paula Molina
2021-01-18
mijn auto was bij een andere garage helemaal afgeschreven (of moest belachelijk veel geld neerleggen) en zijn we toch voor een second opinion gaan kijken, en bij Boegie was hij binnen 1 avond gerepareerd. zo ontzettend blij mee en heel vriendelijk! 100% aanrader
Patrick Leeflang
Patrick Leeflang
2021-01-14
Wat een topbedrijf en topgasten die daar werken. Gisteren langsgeweest voor een offerte, die was goed en ze hadden gelijk tijd en leenvelgen om thuis te komen. zou eigenlijk 2 dagen duren maar, was de volgende dag al klaar. resultaat echt als nieuw! En tijdens het wachten een bakkie koffie en een heerlijk broodje gekregen van de jongens. Ik weet waar ik nu voortaan naar toe zal gaan. Nogmaals bedankt mannen.
Dylan H
Dylan H
2021-01-09
Velg kapot gereden en wilde hem snel gemaakt hebben, niet alleen was de velg binnen dezelfde dag gerepareerd, hij zag er splinter nieuw uit. Echt een aanrader als je wat voor je velgen nodig hebt en vriendelijke mensen.
Nick van der wijk
Nick van der wijk
2020-12-21
Goede service en netjes en snel geholpen velg is netjes gerepareerd!
Lloyd van den Ende
Lloyd van den Ende
2020-12-09
Ontzettend goede ervaring met Boegie carcenter. Begin van de week banden telefonisch besteld, om ze op vrijdag te laten monteren. Prijs afgesproken en alles. Vrijdag bleken helaas de verkeerde banden geleverd. Maar de mannen van Boegie carcenter regelden met spoed banden, omdat ik ze echt nodig had. Dezelfde dag alles gemonteerd voor de afgesproken prijs. Vakmanschap en service staan hier hoog in het vaandel. Vanaf nu m'n vaste adresje voor autobanden!
Soheil md
Soheil md
2020-11-10
Vandaag met mijn Ford focus bij Boegie bandencenter geweesd omdat een andere garage mijn banden niet kon balanceren en mij verteld had dat de velgen krom waren. Eens aangekomen moest ik even wachten tot ik aan de beurt was. Er werd mij meerdere keren koffie aangeboden. Toen ik aan debeurt was werd ik bij geroepen zo dat ik mee kon kijken. Alles werd mij netjes uitgelegd. Bleek dat de voroge garage de auto gewoon noet goed balanceerd had en er niks miss was met mijn velgen. 2 banden werden gebalanceerd. Alles 4 banden werden gecontroleerd op banadenspanning en alle 4 met moment sleutel na gelopen. Top service en heel aardig eigenaar. Ik woon niet in de beurt, maar ze hebben mij als klant bij.
-*L E M O N S H A R K Y*-
-*L E M O N S H A R K Y*-
2020-11-09
Goeie service en onderhoud en advies Toppers zijn het
Jermain P
Jermain P
2020-10-23
Via via bij Boegie Car Center beland voor mijn BMW 328GT met een uitlijn probleem. Mijn vertrouwen in garages en de online reviews was ik ondertussen volledig kwijt. Maar Boegie Carcenter heeft bewezen dat integriteit en vakman schap nog bestaat. Top bedrijf met een top eigenaar. Een ander bedrijf vroeg 550 euro voor problemen tijdens het uitlijnen. Boegie zei al gelijk dat dit geldklopperij was. Hij is rustig aan de slag gegaan met mijn auto en de prijs voor het uitlijnen was vooraf besproken, € 65,-. Uiteindelijk is hij 3 uur ermee bezig geweest om alles gangbaar te maken. Ik mocht ook meekijken en hij heeft mij die dag aardig wat geleerd. Einde van de rit hoefde ik ook alleen maar € 65,- te betalen ondanks de extra uren. Eén en al lof voor Boegie Car Center. Kennis, gastvrij en betrouwbaar. Mensen van de oude stempel die zich primair bekommeren op hun naam en de geleverde vakmanschap. Als ik in de buurt ben kom ik zeker even langs, is het niet voor de koffie dan wel voor de mooie verhalen.