ALLOY GATOR


Bescherm je lichtmetalen velgen tegen stoeprandschade en bespaar veel geld op dure wielreparaties met AlloyGator Wheel Protection. MIRA-gecertificeerd en TüV-goedgekeurd In tegenstelling tot andere zelfklevende producten, is AlloyGator een zeer geavanceerde, spuitgegoten oplossing en de wereldleider op het gebied van bescherming van lichtmetalen velgen.

AlloyAlloy

GEPROBEERD, GETEST, VERTROUWD

In nauwe samenwerking met strategische partners hebben we een beproefd, kosteneffectief en duurzaam velgbeschermingssysteem ontwikkeld dat het risico op velgschade enorm verkleint.

Gemaakt van supersterk nylon en gemonteerd tussen de velg en band, geven AlloyGators superieure bescherming voor lichtmetalen velgen tegen stoepranden en schade door gaten in de weg. Wij, bij AlloyGator zijn niet alleen gepassioneerd door velgbescherming, maar ook door stijl. Daarom kunnen wij onze AlloyGators in 14 kleuren aanbieden en bieden onze klanten de mogelijkheid om te kiezen voor subtiele wielbescherming of iets dat meer in het oog springt. Geprobeerd en getest, wordt AlloyGator door klanten over de hele wereld gezien als de favoriete velgbeschermingsoplossing door de onverslaanbare kwaliteit en duurzaamheid.

ALLOY GATOR EXCLUSIVE

Onze derde generatie AlloyGator met een afgerond randprofiel is er voor wielen met een diameter van 12 tot 24 ″. Elke Exclusive set bevat 4 AlloyGator Exclusive velgbeschermers, 6 eindkapjes, roestvrijstalen bevestigingsclips en lijm. Exclusieve AlloyGators zijn verkrijgbaar in 15 stijlvolle kleuren.

ONZE ACCESSOIRES

Onze Wheel Care Kit, ontwikkeld in samenwerking met Angelwax, bevat alle benodigdheden die nodig zijn voor langdurige verfrissing en bescherming van uw wielen en AlloyGators. Onze wielverzorgingskits bevatten Fallout Remover (500 ml), Tyre Shine (500 ml), Wheel Cleaner (500 ml), Wheel Wax (100 g), twee luxe grote microvezeldoeken, een wielborstel voor lichtmetalen velgen, Tyre Shine Applicator en een doorzichtige draagtal.

R&D AND QUALITY

AlloyGators zijn hoogontworpen, robuuste wielbeschermers die zijn ontworpen om de impact van kerbing en rijden over kuilen op te vangen. Bijna vijftien jaar productontwikkeling heeft ons in staat gesteld een wereldwijd toonaangevend wielbeschermingssysteem te vervaardigen, gemaakt van supersterk gemengd nyloncomposiet met toegevoegde UV-stabilisator en impactmodifier, om sterkte en duurzaamheid in variabele klimaten mogelijk te maken. Onze wielbeschermers worden gemaakt in het VK. De nieuwe Exclusive-profielen zijn ontwikkeld met OEM’s van voertuigen en hebben een matte afwerking met 50% meer vergrendelbare tanden, verbeterde diamantgrepen en een kleinere ruimte tussen metalen clips voor een veilige, langdurige pasvorm.

TESTEN EN CERTIFICEREN

Onze producten zijn MIRA & TüV getest om de hoogste kwaliteit en prestaties te garanderen. Bekijk onze testcertificaten (in het engels) voor meer informatie.

High Speed Testing
Autobahn Simulation Testing
Handling Testing
Tyre Rim Roll-Off Testing
TUV approval

QUALITY STANDARDS

The commitment to quality has been an important part of the working principles of AlloyGator and a decisive factor in its growth. Our Quality Policy outlines our commitment to upholding the highest quality standards for our products and in our working principles.

OUR GUARANTEE

Our mission is to be the global leader in the design and manufacture of alloy wheel protection systems, maintaining the highest standards for quality, customer care, employment and ethics.
Ashton18 Chauthi
Ashton18 Chauthi
2023-11-15
Echt topservice! Gisteren contact gehad en vandaag geholpen! Velgen weer als nieuw.
Yeana
Yeana
2023-11-02
Heren van boegie carcenter respect voor de kwaliteit van jullie diensten
Bert van der Star
Bert van der Star
2023-11-01
Goede service voor spoed altijd plaats en eerlijke prijs 👍
Fawaz Youzbashi
Fawaz Youzbashi
2023-10-30
اوناس طيبون ولديهم خبرة جيدة يعملون بجد وذو خبرة في عالم السيارات
Kevin van Ee
Kevin van Ee
2023-10-29
Stoeprandje geraakt met mijn Hyundai Ioniq 6🥲 Gelukkig binnen 2 uurtjes mijn velg weer helemaal als nieuw, dankzij Boegie💯
Kevin Jacobs
Kevin Jacobs
2023-10-27
Goeie garage heel snel geholpen en voor een goede prijs ik had schade aan me velg en binnen 1 werkdag gespoten en gerepareerd echt een eerlijke top garage
Nelson Vieira
Nelson Vieira
2023-10-26
2e keer hier geweest voor reparatie. - vakkundig - snel - klantvriendelijk De sterren liegen er niet om! Vriendelijk geholpen door sjeffie. Toppers
Zaid Tallagui
Zaid Tallagui
2023-10-19
Goede en eerlijke vakmanschap, nooit maar ook nooit ontevreden weg gereden.