VERLAGING


Een echte autoliefhebber weet precies wat hij met zijn auto wil: een goede wegligging en een strak stuurgedrag.

Hoeveel cm kan een auto verlaagd worden?

Met een Eibach verlagingsset bereikt u dit alle twee. Buiten dat het de wegligging verbetert wil het oog ook wat: uw auto ziet er strakker en agressiever uit.
Als bestuurder voelt u onmiddellijk meer directe afhandeling en meer voorspelbaarheid. Inveren bij het remmen wordt verminderd, evenals overmatig overhellen in hard genomen bochten.

Om uw auto te verlagen zijn er meerdere mogelijkheden

- De pro-kit verlaging tot 30 mm met standaard schokbrekers.
- De sportline-kit verlaging tot 45 mm met standaard schokbrekers.
Naast deze twee sets bieden wij ook nog andere sets met schokbrekers die af te stellen zijn op individuele hoogte. Daarnaast zijn er nog sets die de hardheid van de schokbrekers kunnen instellen. En op verzoek zijn er nog speciale draagarmkits en stabilisatorkits te koop.

Anti-Roll kit

Optioneel kan nog gekozen worden voor een Anti-Roll-Kit. Deze stabilisator kit vervangt de bestaande stabilisatoren waardoor de rolneiging van de carrosserie wordt gereduceerd. Door de vergrote stijfheid van de auto zullen stuurbewegingen directer en zonder zorgen worden omgezet naar het gewenste stuurgedrag en de neiging van over- en onderstuur worden geminimaliseerd.

Een schroefset wat is het?

Een schroefset ook wel bekend als verstelbare verlagingsset, vervangt je schokdempers en veren (de ophanging van de auto). Met een schroefset is het mogelijk om de hoogte van je auto zelf te bepalen. Met een schroefset kun je, je auto verlagen tot wel 12 cm. Omdat een schroefset in hoogte verstelbaar is kun je zelf kiezen hoe laag je de auto op het wegdek laat staan.

Wat gebeurd er met de wegligging?

Zet je de auto lekker laag dan kun je harder de bochten nemen omdat het zwaartepunt van de auto wordt verlaagd. Je zult het verschil met een standaard onderstel meteen merken. Des te lager je de auto zet, hoe beter je wegligging zal worden. Hou er wel rekening mee dat je met een verlaagde auto minder comfort zult hebben. Wil je meer comfort hebben kun je er dus simpelweg voor kiezen om de schroefset hoger te schroeven. Schroefsets voor vele automerken bij Boegie Carcenter.

Wanneer is een schroefset geschikt?

Een schroefset is geschikt voor degene die hun auto variabel willen kunnen verlagen. Sportieve rijders willen verlagen voor een betere wegligging, autotuners voor de stoere look die het verlagen van een auto geeft of zelfs voor echte showauto’s om de auto plat op de grond te krijgen. Bij het gebruik van een schroefset kun je de ene keer je auto voor woon-werkverkeer gebruiken, door hem wat hoger af te stellen. En als je een meeting hebt dan zet je de auto lekker laag. Het mooie effect dat verlagen geeft aan je auto is het verkleinen van de wielkastruimte (de ruimte tussen je auto en de velg).
Romano P
Romano P
2021-01-28
Geweldig geholpen door deze jongens! Mijn banden waren niet goed gemonteerd door een andere garage in Spijkenisse en dat hebben hun gelijk opgemerkt en verholpen. Ook zetten hun de alloygators perfect op de velg en werden mijn velgen zelfs gratis schoongemaakt in de speciale velgen wasmachine. Ik kreeg ook wat korting van de jongens 👍🏽 top garage!
Paula Molina
Paula Molina
2021-01-18
mijn auto was bij een andere garage helemaal afgeschreven (of moest belachelijk veel geld neerleggen) en zijn we toch voor een second opinion gaan kijken, en bij Boegie was hij binnen 1 avond gerepareerd. zo ontzettend blij mee en heel vriendelijk! 100% aanrader
Patrick Leeflang
Patrick Leeflang
2021-01-14
Wat een topbedrijf en topgasten die daar werken. Gisteren langsgeweest voor een offerte, die was goed en ze hadden gelijk tijd en leenvelgen om thuis te komen. zou eigenlijk 2 dagen duren maar, was de volgende dag al klaar. resultaat echt als nieuw! En tijdens het wachten een bakkie koffie en een heerlijk broodje gekregen van de jongens. Ik weet waar ik nu voortaan naar toe zal gaan. Nogmaals bedankt mannen.
Dylan H
Dylan H
2021-01-09
Velg kapot gereden en wilde hem snel gemaakt hebben, niet alleen was de velg binnen dezelfde dag gerepareerd, hij zag er splinter nieuw uit. Echt een aanrader als je wat voor je velgen nodig hebt en vriendelijke mensen.
Nick van der wijk
Nick van der wijk
2020-12-21
Goede service en netjes en snel geholpen velg is netjes gerepareerd!
Lloyd van den Ende
Lloyd van den Ende
2020-12-09
Ontzettend goede ervaring met Boegie carcenter. Begin van de week banden telefonisch besteld, om ze op vrijdag te laten monteren. Prijs afgesproken en alles. Vrijdag bleken helaas de verkeerde banden geleverd. Maar de mannen van Boegie carcenter regelden met spoed banden, omdat ik ze echt nodig had. Dezelfde dag alles gemonteerd voor de afgesproken prijs. Vakmanschap en service staan hier hoog in het vaandel. Vanaf nu m'n vaste adresje voor autobanden!
Soheil md
Soheil md
2020-11-10
Vandaag met mijn Ford focus bij Boegie bandencenter geweesd omdat een andere garage mijn banden niet kon balanceren en mij verteld had dat de velgen krom waren. Eens aangekomen moest ik even wachten tot ik aan de beurt was. Er werd mij meerdere keren koffie aangeboden. Toen ik aan debeurt was werd ik bij geroepen zo dat ik mee kon kijken. Alles werd mij netjes uitgelegd. Bleek dat de voroge garage de auto gewoon noet goed balanceerd had en er niks miss was met mijn velgen. 2 banden werden gebalanceerd. Alles 4 banden werden gecontroleerd op banadenspanning en alle 4 met moment sleutel na gelopen. Top service en heel aardig eigenaar. Ik woon niet in de beurt, maar ze hebben mij als klant bij.
-*L E M O N S H A R K Y*-
-*L E M O N S H A R K Y*-
2020-11-09
Goeie service en onderhoud en advies Toppers zijn het
Jermain P
Jermain P
2020-10-23
Via via bij Boegie Car Center beland voor mijn BMW 328GT met een uitlijn probleem. Mijn vertrouwen in garages en de online reviews was ik ondertussen volledig kwijt. Maar Boegie Carcenter heeft bewezen dat integriteit en vakman schap nog bestaat. Top bedrijf met een top eigenaar. Een ander bedrijf vroeg 550 euro voor problemen tijdens het uitlijnen. Boegie zei al gelijk dat dit geldklopperij was. Hij is rustig aan de slag gegaan met mijn auto en de prijs voor het uitlijnen was vooraf besproken, € 65,-. Uiteindelijk is hij 3 uur ermee bezig geweest om alles gangbaar te maken. Ik mocht ook meekijken en hij heeft mij die dag aardig wat geleerd. Einde van de rit hoefde ik ook alleen maar € 65,- te betalen ondanks de extra uren. Eén en al lof voor Boegie Car Center. Kennis, gastvrij en betrouwbaar. Mensen van de oude stempel die zich primair bekommeren op hun naam en de geleverde vakmanschap. Als ik in de buurt ben kom ik zeker even langs, is het niet voor de koffie dan wel voor de mooie verhalen.