VERLAGING


Een echte autoliefhebber weet precies wat hij met zijn auto wil: een goede wegligging en een strak stuurgedrag.

Hoeveel cm kan een auto verlaagd worden?

Met een Eibach verlagingsset bereikt u dit alle twee. Buiten dat het de wegligging verbetert wil het oog ook wat: uw auto ziet er strakker en agressiever uit.
Als bestuurder voelt u onmiddellijk meer directe afhandeling en meer voorspelbaarheid. Inveren bij het remmen wordt verminderd, evenals overmatig overhellen in hard genomen bochten.

Om uw auto te verlagen zijn er meerdere mogelijkheden

- De pro-kit verlaging tot 30 mm met standaard schokbrekers.
- De sportline-kit verlaging tot 45 mm met standaard schokbrekers.
Naast deze twee sets bieden wij ook nog andere sets met schokbrekers die af te stellen zijn op individuele hoogte. Daarnaast zijn er nog sets die de hardheid van de schokbrekers kunnen instellen. En op verzoek zijn er nog speciale draagarmkits en stabilisatorkits te koop.

Anti-Roll kit

Optioneel kan nog gekozen worden voor een Anti-Roll-Kit. Deze stabilisator kit vervangt de bestaande stabilisatoren waardoor de rolneiging van de carrosserie wordt gereduceerd. Door de vergrote stijfheid van de auto zullen stuurbewegingen directer en zonder zorgen worden omgezet naar het gewenste stuurgedrag en de neiging van over- en onderstuur worden geminimaliseerd.

Een schroefset wat is het?

Een schroefset ook wel bekend als verstelbare verlagingsset, vervangt je schokdempers en veren (de ophanging van de auto). Met een schroefset is het mogelijk om de hoogte van je auto zelf te bepalen. Met een schroefset kun je, je auto verlagen tot wel 12 cm. Omdat een schroefset in hoogte verstelbaar is kun je zelf kiezen hoe laag je de auto op het wegdek laat staan.

Wat gebeurd er met de wegligging?

Zet je de auto lekker laag dan kun je harder de bochten nemen omdat het zwaartepunt van de auto wordt verlaagd. Je zult het verschil met een standaard onderstel meteen merken. Des te lager je de auto zet, hoe beter je wegligging zal worden. Hou er wel rekening mee dat je met een verlaagde auto minder comfort zult hebben. Wil je meer comfort hebben kun je er dus simpelweg voor kiezen om de schroefset hoger te schroeven. Schroefsets voor vele automerken bij Boegie Carcenter.

Wanneer is een schroefset geschikt?

Een schroefset is geschikt voor degene die hun auto variabel willen kunnen verlagen. Sportieve rijders willen verlagen voor een betere wegligging, autotuners voor de stoere look die het verlagen van een auto geeft of zelfs voor echte showauto’s om de auto plat op de grond te krijgen. Bij het gebruik van een schroefset kun je de ene keer je auto voor woon-werkverkeer gebruiken, door hem wat hoger af te stellen. En als je een meeting hebt dan zet je de auto lekker laag. Het mooie effect dat verlagen geeft aan je auto is het verkleinen van de wielkastruimte (de ruimte tussen je auto en de velg).
Ashton18 Chauthi
Ashton18 Chauthi
2023-11-15
Echt topservice! Gisteren contact gehad en vandaag geholpen! Velgen weer als nieuw.
Yeana
Yeana
2023-11-02
Heren van boegie carcenter respect voor de kwaliteit van jullie diensten
Bert van der Star
Bert van der Star
2023-11-01
Goede service voor spoed altijd plaats en eerlijke prijs 👍
Fawaz Youzbashi
Fawaz Youzbashi
2023-10-30
اوناس طيبون ولديهم خبرة جيدة يعملون بجد وذو خبرة في عالم السيارات
Kevin van Ee
Kevin van Ee
2023-10-29
Stoeprandje geraakt met mijn Hyundai Ioniq 6🥲 Gelukkig binnen 2 uurtjes mijn velg weer helemaal als nieuw, dankzij Boegie💯
Kevin Jacobs
Kevin Jacobs
2023-10-27
Goeie garage heel snel geholpen en voor een goede prijs ik had schade aan me velg en binnen 1 werkdag gespoten en gerepareerd echt een eerlijke top garage
Nelson Vieira
Nelson Vieira
2023-10-26
2e keer hier geweest voor reparatie. - vakkundig - snel - klantvriendelijk De sterren liegen er niet om! Vriendelijk geholpen door sjeffie. Toppers
Zaid Tallagui
Zaid Tallagui
2023-10-19
Goede en eerlijke vakmanschap, nooit maar ook nooit ontevreden weg gereden.